Declarație emoționantă a Andreei Berecleanu despre soțul ei. ”Nimic nu e prea puțin și nimic nu e prea mult pentru noi doi”

07.11.2020, 12:05
Declarație emoționantă a Andreei Berecleanu despre soțul ei. ”Nimic nu e prea puțin și nimic nu e prea mult pentru noi doi”
Declarație emoționantă a Andreei Berecleanu despre soțul ei. ”Nimic nu e prea puțin și nimic nu e prea mult pentru noi doi”

Andreea Berecleanu l-a aniversat pe soțul ei, medicul estetician Constantin Stan. Vedeta a făcut o declarație emoționantă de ziua de naștere a partenerului său de viață.

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de știri din țara noastră. După ani de zile în care a prezentat principalul jurnal de știri de la Antena 1, vedeta a decis să își dea demisia. În plan personal, Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu, împreună cu care are doi copii, Eva și Petru. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estetician Constantin Stan. Vedeta l-a aniversat pe actualul său partener de viață, ocazie cu care a a transmis un mesaj emoționant pe contul său de socializare.

”Acum si acum 4 ani! De atunci, suntem fericiti sa impartim ziua lui Constantin de nastere cu momentul cununiei noastre religioase si a nuntii. Prilej minunat de a ne bucura de 2 ori. Astazi, printre consultatii, a avut parte de multe surprize. De la familie, prieteni, colaboratori, pacienti. A suflat in lumanari si am ciocnit un pahar cu sampanie. Si ne-am gandit ca nimic nu e prea putin si nimic nu e prea mult pentru noi doi, atat timp cat visam cu ochii deschisi! La multi ani!❤️”, a scris vedeta.

Cu cine s-a iubit Constantin Stan înainte de Andreea Berecleanu

Înainte de a forma un cuplu cu vedeta de televiziune Andreea Berecleanu, medicul estetician Constantin Stan a avut o relație de 13 ani cu binecunoscuta nutriționistă Mihaela Bilic, relatează revista Avantaje. Andreea Berecleanu și Constantin Stan și-au început relația după ce Mihaela Bilic și medicul estetician deja nu mai formau un cuplu. Mihaela Bilic explica, într-un interviu, care au fost motivele care au dus la separarea sa de Constantin Stan.

„Cred că fiecare dintre noi a evoluat. El, dacă vrei, a ajuns la apogeul, la maximul carierei lui. Eu l-am sprijinit foarte mult și apoi am tras concluzia că am ajuns într-un impas în relație, poate criza femeii de 40 de ani, și aveam o ușoară senzație de neîmplinire. Am considerat că am nevoie de mult mai mult timp și de lucruri care să nu mă distragă în exterior, astfel încât să găsesc răspunsul la întrebările mele personale. De la carieră și până la ce anume mă face pe mine fericită”, spunea Mihaela Bilic.

Nutriționista Mihaela Bilic mai explica că a rămas într-o relație de prietenie cu Constantin Stan. „Căutările mele au început când am împlinit 40 de ani, în 2010, și noi am rămas în continuare, dacă vreți, prieteni, o vreme. El a încercat să mă ajute, dar, din păcate, în aceste căutări personale nu ai cum să fii ajutat de altcineva. Eu din 2010 am început căutările, am început să caut și să văd ce anume mi-ar aduce satisfacția personală. Lucrurile astea cu noua lui relație s-au întâmplat cu mult după. Cel puțin eu am aflat din presă, din media”, afirma Mihaela Bilic.

citește și...