Declarația soțului Andreei Tonciu de ziua de naștere a brunetei. ”Azi este despre tine”

12.05.2020, 12:37
Declarația soțului Andreei Tonciu de ziua de naștere a brunetei. ”Azi este despre tine”
Declarația soțului Andreei Tonciu de ziua de naștere a brunetei. ”Azi este despre tine”

Andreea Tonciu a primit o frumoasă declarație de dragoste din partea soțului ei, cu ocazia zilei ei de naștere.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Bruneta și-a aniversat ziua de naștere, iar partenerul ei de viață nu a ratat ocazia de a-i face uări publice.

Pe contul lui de pe o rețea de socializare, Daniel i-a scris o frumoasă declarație de dragoste partenerei lui de viață.

”La Mulți ani ❤️! Azi e despre tine, soția mea si mama fetiței mele, Eu si Reby îți dorim tot binele din lume, să fii sănătoasă și fericită alături de noi ! Te iubim❤️❤️❤️”, este mesajul lui Daniel pentru soția sa, Andreea Tonciu.

Mesajul este însoțit de o fotografie în care cei doi apar împreună la un eveniment.

A izbucnit în plâns la TV când a vorbit despre fiica ei

La emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, Andreea Tonciu a izbucnit în lacrimi când a povestit ce i-a spus fiica ei, Rebecca, după ce vedeta a fost jignită de Maria Ilioiu, colega sa de la show-ul respectiv.

„Eu nu am venit în emisiune să mă cert sau să fac vreun scandal. Eu nu mai pot să fac ce am făcut în trecut pentru că o am pe Rebeca la grădiniță, iar mamele colegelor Rebecăi, când o să vadă că sunt foarte jignită… vă dați seama, oamenii chiar cred.

Am stat acasă cu soțul meu și cu Rebeca, iar fetița mea a văzut că am fost foarte jignită. Și a spus: ”Mami, de ce fata aia rea vorbește așa de urât ție? De ce te face ciocănitoare?” Și a venit la mine și mă mângâia și spunea: ”Mami, eu pe tine te iubesc. Tu ești cea mai frumoasă””, a declarat Andreea Tonciu cu lacrimi în ochi.

citește și...