Declarația plină de emoție a actriței Bianca Brad. ”Dacă mi-ar sta în putere, aș apăra-o de toate durerile și întristările”

16.09.2020, 13:10
Declarația plină de emoție a actriței Bianca Brad. ”Dacă mi-ar sta în putere, aș apăra-o de toate durerile și întristările”
Declarația plină de emoție a actriței Bianca Brad. ”Dacă mi-ar sta în putere, aș apăra-o de toate durerile și întristările”

Actrița Bianca Brad a transmis un mesaj mai mult decât emoționant de ziua de naștere a mamei sale.

Bianca Brad a aniversat-o zilele acestea pe cea care i-a dat viață. De ziua de naștere a mamei sale, actrița a scris un mesaj de suflet pe contu său de socializare.

”Ar trebui inventate alte cuvinte decât cele existente acum în dicționarul limbii române, care să poată exprima iubirea pentru mamă, în toată complexitatea și profunzimea sa…(dar și pentru iubirea de mamă?…) ?

Dacă mi-ar sta în putere, aș apăra-o pe mama de toate durerile și întristările și i-aș dărui sănătate deplină, pace sufletească, fericire… și timp! Aici. Împreună cu mine… cu noi… La Mulți Ani!?? Te iubim, Mama!”, a spus vedeta în mediul online.

Cine este Bianca Brad

Bianca Brad, în vârstă de 52 de ani, este o cunoscută actriță din România. În anul 1990 a fost Miss România. A jucat în filme precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985), „Zâmbet de Soare” (1987), „Duminică în familie” (1987), „Domnișoara Aurica” (1998) și multe altele.

Bianca Brad este mama unui băiat, Luca. Actrița a mai avut o fetiță, Emma. Cu doar câteva zile înainte să nască, vedeta a aflat că micuța sa i-a murit în pântece, din cauza unei malformații la inimă.

Puțină lume își amintește că Bianca Brad a fost plecată pentru o perioadă din România, imediat după Revoluția din 1989. Aceasta a mărturisit, pentru life.ro, că a decis să plece în Germania la acea vreme pentru că era foarte îndrăgostită.

”M-am mutat în Germania, în 1992, fără să știu nimic din limba germană. De fapt știam doar trei cuvinte dintr-o piesă celebră atunci: „Eins, zwei, Polizei!”. Eram actriță la acel moment, în România și munceam enorm: făceam televiziune, radio, jucam, pozam. Nu știu ce nu făceam atunci. Eram pe val.

Doar că m-am îndrăgostit de un băiat din Germania, care venise să facă studii de stomatologie aici și am plecat cu el. I-am ignorat pe toți cei care m-au întrebat cu îngrijorare dacă realizez ce urmează să fac, că dau cu piciorul la carieră. Însă eu aveam convingerea că familia era mai importantă, dragostea la fel, așa că am lăsat tot fără nicio remușcare”, a dezvăluit Bianca Brad.

citește și...