Declarația lui Marian Vanghelie. ”Eu fac bani și când dorm”

28.10.2020, 10:18
Declarația lui Marian Vanghelie. ”Eu fac bani și când dorm”
Declarația lui Marian vanghelie. ”Eu fac bani și când dorm”

Fostul primar Marian Vanghelie a făcut declarații neașteptate la o emisiune de la postul de televiziune Kanal D.

Marian Vanghelie este unul dintre cei mai cunoscuți foști primari din România. A fost edilui sectorului 5 al Capitalei timp de 16 ani. marian Venghelia a fost invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, moderată de Denise Rifai la Kanal D.

Marian Vanghelia a fost întrebat în emisiune despre câți bani a făcut din politică. “Cred că dacă nu intram în politică, azi eram poate printre primii cei mai bogați trei oameni din România. Nu-mi pare rău că am intrat în politică, am învățat lucruri pe care nu le puteam învăța doar din business… Nu banii fac totul, important e să știi. Dacă știi să faci lucruri, nu îți trebuie nimic. Decât tu să apari și pur și simplu poți să faci lucruri inimaginabile, fie în politică, fie în business. Niciodată nu mi-a părut rău când am luat decizii, mi-a părut rău când am greșit câteodată și nu am luat deciziile respective. Banii în politică se numesc în felul următor. Faci politică, și indirect poți să faci și niște businessuri separate. Se numește că ai făcut bani în politică?”, a spus Marian Vanghelie, potrivit kanald.ro.

Marian Vanghelie, despre prima declarație de avere

Marian Vanghelie a făcut declarații și despre prima sa declarație de avere.

De asemenea, Marian Vanghelie a afirmat că nu a făcut bani din politică.

”Eu fac bani și când dorm! Când dorm, oamenii mucesc pentru mine. Am oameni foarte mulți care mă respectă, care au încredere în mine și fac bani și când dorm. Dacă eu ajung și vreau să dorm până la ora patru, eu în timpul ală fac bani. Nu am făcut bani din politică. Am făcut bani și pe perioada cât am fost politician. Eu când mi-am depus declarația de avere, prima dată, la primul dosar, am fost chemat de partid și mi-au spus: ”Esti nebun? Tu spui că ai atâția bani? ”, ”Am mai mulți”, zic, domnule președinte. Am depus-o din prima zi. Și aveam mai mulți bani decât am scris în declarația de avere, de frică că Ion Iliescu s-ar fi supărat și să nu mă dea afară din partid. Am întrebat pe cineva și nu vă dau numele lui. Domnule președinte, numai sprayurile de la toaletele dumneaavoastră costă mai mult decât luați salariul. Cum să spuneți că stați în banii ăștia? Să fim corecți și să spunem lucrurilor pe nume. Cum să avem bani și să spunem că nu avem bani? Un lider puternic este cel care are bani și se gândește la oameni și știe să ia decizii pentru oameni”, a mai spus fostul primar.

 

citește și...