Declarația lui Alex Bodi după despărțirea de Bianca Drăgușanu. A uimit pe toată lumea!

03.09.2020, 14:10
Declarația lui Alex Bodi după despărțirea de Bianca Drăgușanu. A uimit pe toată lumea!
Declarația lui Alex Bodi după despărțirea de Bianca Drăgușanu. A uimit pe toată lumea!

Afaceristul Alex Bodi a făcut și el declarații după ce Bianca Drăgușanu a anunțat că s-au despărțit. Acesta a vorbit numai în termeni laudativi la adresa celei care i-a fost parteneră de viață.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au fost căsătoritți, dar au divorțat în luna martie a acestui an. Ulterior, cei doi și-au reluat relația. În tot acest timp, Alex Bodi s-au tot certat și s-au tot împăcat. Acum, vedeta a anunțat din nou separarea de Alex Bodi.

„Da, este adevărat. Am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi”, a anunțat Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi a făcut și el o declarație după ce s-a aflat de separarea de Bianca Drăgușanu. Acesta a vorbit foarte frumos despre cea care i-a fost parteneră de viață.

„Este o femeie deosebită, independentă, plină de viață. Sigur își va găsi un tip cu care să comunice cum vrea ea”, a spus Alex Bodi pentru spynews.ro.

Ce spunea Bianca Drăgușanu recent despre relația lor

În urmă cu puțin timp, Bianca Drăgușanu oferea detalii despre relația dintre ea și Alex Bodi.

”Suntem în relații bune. El susține că mă iubește, eu vreau să cred! Să ne ajute Dumnezeu și să ne dea înțelepciune să iasă bine de data asta, nu știu ce să zic, dacă s-a tot întors… Multe voci spun că s-a întors că mă iubește și nu poate stă fără mine, el mi-a zis că mă iubește și nu poate sta fără mine! Mi-a arătat, chiar a făcut niște gesturi prin care mi-a dovedit chestia asta, dar se și bat cap în cap multe gesturi, prin care se contrazice! Nu vreau să mă regăsesc în melodia aia: ”E vagabont dar n-ai ce-i face / Tot acasă se întoarce”.

Eu aș vrea să dea dovadă de maturitate și să învețe din greșelile pe care le-a făcut! Evident că din tot ce face, demonstrează că nu poate să stea fără mine. E clar că sunt cea mai importantă femeie din viața lui! Totodată face lucruri imature și în defavoarea noastră până într-o zi când nu o să-l mai cred, și nu o să mai aibă unde să se întoarcă! Sper să ne rezolvăm problemele și să vedem ce o să facem noi doi unul cu celălalt. Eu sunt acum în faza în care am devenit Toma Necredinciosul! Să îmi demonstreze că ceea ce spune e ceea ce simte, mi se pare că trăim într-o telenovelă!”, explica vedeta.

citește și...