Declarația emoționantă a lui Kamara despre fiul său. ”Mă uit la el cu admirație cum trage de trupul lui firav dar incredibil de puternic, ca să facă progrese”

14.12.2020, 16:00
Declarația emoționantă a lui Kamara despre fiul său. ”Mă uit la el cu admirație cum trage de trupul lui firav dar incredibil de puternic, ca să facă progrese”
Declarația emoționantă a lui Kamara despre fiul său. ”Mă uit la el cu admirație cum trage de trupul lui firav dar incredibil de puternic, ca să facă progrese”

Cântărețul Kamara a scris un mesaj plin de emoție în mediul online, în care vorbește despre problemele de sănătate ale fiului său și despre ambiția micuțului de a se face bine.

Mesajul transmis de Kamara pe contul său de socializare, în care vorbește despre băiețelul său, Leon, și despre lupta acestuia pentru a se vindeca, este mai mult decât emoționant.  Artistul a afirmat că felul în care se comportă fiul său îi demonstrează că imposibilșul poate fi posibil.

”Fiecare poveste are un Erou. Adevăratul erou în toată povestea noastră e Leon. Noi suntem doar “ăia doi” de pe margine, care îl încurajăm. Puteți să ne spuneți: suporteri, antrenori și finanțatori, dar el duce greul, el aleargă acolo pe teren. Mă gândesc la Leon ca la un sportiv de performanță care face 4 ore de antrenament pe zi. Mă uit la el cu admirație cum trage de trupul lui firav dar incredibil de puternic, ca să facă progrese. Știe pentru ce luptă, știe că tot ce face e pentru binele lui și asta îl motivează și mai mult, zi de zi. Nu știu dacă eu în locul lui aș fi putut să fac la fel. Leon mă învață ca imposibilul rămâne imposibil până devine posibil. Și pașii lui spre a sta în picioare îmi dovedesc zilnic acest lucru. Bunul Dumnezeu ne arată o altă Minune. Numai El putea să pună atâta putere, atâta dragoste și bunătate într-un trup atât de mic si totuși voinic. Dragi părinți, voi care treceți printr-o asemenea experiență de viață și nu numai, luptați alături de copiii vostri, în fiecare dintre ei, stă o Minune, un Erou. Atunci când simți că ați ajuns la capătul puterilor, uitați-vă în ochii lor și așa vă veți da seama că sunteți abia la început de drum. Călătorie plăcută… ”, a spus Kamara.

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Leon, fiul lui Kamara

Cântărețul Kamara este foarte preocupat de fiul său, Leon, care are mari probleme de sănătate.Leon, fiul lui Kamara, suferă de o formă de paralizie cerebrală, fiind diagnosticat la scurt timp de la naștere, cu tetrapareză spastică. Micuțul în vârstă de șase ani a efectuat mai multe transplanturi de celule stem la o clinică din Turcia.

După ce anul trecut a fost de mai multe ori în Turcia cu Leon, pentru intervențiile cu celule stem, anul acesta micuțul are de făcut și alte câteva operații în străinătate pentru ameliorarea stării sale de sănătate. De curând, Leon a suferit o nouă intervenție chirurgicală la Barcelona. Acolo, micuțul a suferit o operație de miotenofasciotomie. Leon urmează să mai fie supus și altor tratamente.

Fosta soție a lui Kamara, Oana, a declarat la o emisiune de televiziune că a făcut timp de trei ani videochat pentru a putea avea resursele financiare necesare să își ajute copilul. ”A fost o decizie luată cumva forțat. E primul job care îți vine în minte când vrei să faci ceva, dar eu nu pot să mă gândesc numai hai să lucrez un job normal ca să iau 2.000 de lei. Eu trebuie să mă gândesc pe termen lung la câte nevoi are Leon, în primul rând. Acum nu mai fac videochat, am renunțat. Am simțit că e momentul și oricum am stat mai mult decât îmi propusesem să stau. Am făcut trei ani. Îți pui o grămadă de probleme. Nu eram nevoită să mă dezb rac, era mai mult ca o consiliere psihologică, adică mai mult vorbeam”, a explicat ea.

citește și...