Declarația categorică a lui Dan Bittman. ”Am învățat, în doi ani de zile, că nu prea contez în țara asta”

29.12.2021, 14:31
Declarația categorică a lui Dan Bittman. ”Am învățat, în doi ani de zile, că nu prea contez în țara asta”
Declarația categorică a lui Dan Bittman. ”Am învățat, în doi ani de zile, că nu prea contez în țara asta”

Dan Bittman, în vârstă de 59 de ani, a făcut declarații despre cei doi ani de pandemie de coronavirus și despre problemele financiare provocate de lipsa concertelor. De-a lungul acestei perioade, solistul de la trupa Holograf Dan Bittman a făcut mai multe declarații controversate privind pandemia de COVID-19.

Pe durata pandemiei de coronavirus, Dan Bittman, solistul trupei Holograf,  a fost unul dintre cei care au contestat vehement măsurile de restricție impuse de autorități.

Invitat la o emisiune de televiziiune, Dan Bittman a a făcut declarații despre cei doi ani de pandemie de coronavirus și despre problemele financiare provocate de lipsa concertelor, dar  și despre măsurile care au fost luate în România pentru limitarea răspândirii coronavirusului.  Artistul a afirmat că  el a fost aspru criticat pentru că a vorbit deschis despre problemele pe care le-a întâmpinat în cei doi ani de pandemie.

Declarația categorică a lui Dan Bittman. ”În România trebuie să n-ai păreri, trebuie să stai, să taci, să îți vezi de ale tale”

„Am învățat, în doi ani de zile, că nu prea contez în țara asta… Mi-a fost curmat, ca să zic, dreptul la muncă în ultimii doi ani și atunci mă adaptez, n-am încotro, am învățat. (…) Încerc să supraviețuiesc în limitele legii, că nu avem încotro. Când se dă startul și scade numărul de infectări, e o lipsă de predictibilitate uriașă, parcă am fi așa la linia roșie și toată lumea începe să alerge, apar impresarii, sună, hai că se mai poate, hai cu 30% din sală, hai cu 10%, hai cu 50%… e o nebunie întreagă! (…) Nu e foarte veselă situația…”, a spus Dan Bittman, citat de protv.ro.

„Încerc să nu mă mai implic, adică se pare că e o problemă dacă ai păreri. În România trebuie să n-ai păreri, trebuie să stai, să taci, să îți vezi de ale tale. Eu am greșit, mi-am spus o părere, lumea m-a luat, m-a făcut, m-a dospit așa în toate felurile, dar și lumea trebuie să înțeleagă că avem dreptul totuși la păreri fiecare în felul lui. Nu trebuie să ne sărim la gât unul altuia”, a completat artistul, care susține că trupa Holograf a avut doar șase concerte într-un an de zile.

citește și...