Declarația categorică a lui Dan Bittman. ”Mi-am pierdut timpul în pandemie”

23.07.2021, 11:01
Declarația categorică a lui Dan Bittman. ”Mi-am pierdut timpul în pandemie”
Declarația categorică a lui Dan Bittman. ”Mi-am pierdut timpul în pandemie”

Celebrul artist Dan Bittman, în vârstă de 59 de ani, a făcut declarații legate de activitatea sa și despre cum a fost aceasta afectată de pandemia de coronavirus. ”Mi-am pierdut timpul în pandemie”, a declarat solistul trupei Holograf în cadrul unei emisiuni online.Cântărețul a mai afirmat că pandemia nu l-a inspirat să compună piese muzicale.

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, se poate lăuda cu o carieră artistică impresionantă. În ceea ce privește viața personală, Dan Bittman a avut o relație de lungă durată cu Liliana Ștefan, însă cei doi au ajuns la separare. Dan Bittman și Liliana Ștefan au împreună trei băieți: Alex, Patrick și Mark. De-a lungul anilor, solistul trupei Holograf a avut relații cu femei celebre.

Invitat în urmă cu ceva timp la podcastul produs și găzduit de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Dan Bittman a explicat cum i-a afectat cariera și cum i-a dat planurile peste cap pandemia de coronavirus.

Declarația categorică a lui Dan Bittman. ”Îmi place să mă dau în spectacol”

Dan Bittman a declarat că dintotdeauna i-a plăcut să fie pe scenă, în fața publicului, lucru pe care nu l-a putut face pe durata pandemiei.

„E mai rău decât pe vremea lui Ceașcă, pe cuvântul meu, din mai multe puncte de vedere. Mi-am pierdut timpul în pandemie. Din punctul meu de vedere, eu nu am ce să cânt despre pandemie. Ce, am înnebunit? De Covid, de viruși, de astea? Și eu sunt supărat pe pandemie, dar nu mă inspiră. Pe mine mă inspiră oamenii, îmi trebuie concerte (…). Sunt un om sociabil, nu sunt un din ăsta care să stea în casă. Îmi place să mă dau în spectacol. Sunt făcut comunist. De ce? Pentru că am putut să trăiesc toată viața din ceea ce pot să fac? Dintr-un talent care a adus sute de mii, milioane, ca taxe statului român? Asta am inventat cu Holograf, cu Iris, aducem taxe și bani din bilete, din ce vrei tu. Peste 50% este taxat biletul de spectacol”, a declarat Dan Bittman, potrivit libertateapentrufemei.ro.

citește și...