Declarația categorică a Deliei. ”De multe ori nu îmi pasă ce spun ceilalţi, nu citesc ştirile care apar despre mine”

13.12.2021, 12:57
Declarația categorică a Deliei. ”De multe ori nu îmi pasă ce spun ceilalţi, nu citesc ştirile care apar despre mine”

Delia, în vârstă de 39 de ani, a acordat un interviu în care, printre altele, a vorbit și despre cum se raportează la știrile despre ea, dar și la comentariile din social media. ”De multe ori nu îmi pasă ce spun ceilalţi, nu citesc ştirile care apar despre mine -– când mai aflu lucruri care se scriu despre mine, de regulă primesc link-urile de la oamenii din jurul meu”, a declarat binecunoscuta cântăreață.

Delia Matache este una dintre cele mai de succes artiste de pe scena muzicală din România. Delia şi-a început cariera muzicală în 1999, cu trupa N&D. În perioada 1999-2003, când a făcut parte din formația N&D, a scos 4 albume, astfel cunoscând succesul la nivel național.După anul 2003, în cariera solo, Delia a mai lansat numeroase albume.

De-a lungul anilor, Delia a participat la diverse emisiuni de televiziune. În ultimii ani, Delia a fost  jurat în cadrul „X Factor” și ”iUmor”, emisiuni difuzate de postul de televiziune Antena 1. În plan personal,  Delia formează un cuplu cu Răzvan Munteanu, care îi este și manager, de zece ani, iar de opt ani sunt căsătoriți. Cei doi nu au copii.

Declarația categorică a Deliei. ”Nu spun însă că e normal să fii criticat doar pentru că eşti persoană publică şi că ni se spune adesea să ne asumăm acest rol, acest statut”

Delia a acordat un interviu pentru Adevărul, în care, printre altele, a explicat și cum se reportează la comentariile care apar despre ea în mediul online și nu numai.

”De multe ori nu îmi pasă ce spun ceilalţi, nu citesc ştirile care apar despre mine – când mai aflu lucruri care se scriu despre mine, de regulă primesc link-urile de la oamenii din jurul meu. Mai citesc comentariile pe social media de la postările mele şi le mai răspund celor care îmi scriu. Dar în rest, de atâta timp de când sunt artist, m-am obişnuit cu expunerea. Nu spun însă că e normal să fii criticat doar pentru că eşti persoană publică şi că ni se spune adesea să ne asumăm acest rol, acest statut. Da, ni-l asumăm ca artişti, ca performeri, dar nu ca oameni care trebuie să dea explicaţii şi să se justifice pentru orice lucru pe care îl fac”.

Întrebată ce anume i-a fost cel ma greu să accepte la ea însăși, Delia a răspuns: ”Nu cred că am avut ceva de acceptat cu greu la mine. Pur şi simplu, am învăţat în timp să mă accept aşa cum sunt, să fiu tolerantă cu mine însămi, să fiu blândă cu mine în zilele în care chiar nu le pot face pe toate. Cred că o relaţie bună cu tine însuţi stă la baza unei vieţi echilibrate”.

 

citește și...