Declarația cântăreței Nico, aflată în izolare. ”Mi se pare absurd să stai închis între patru pereţi”

26.06.2020, 15:54
Declarația cântăreței Nico, aflată în izolare. ”Mi se pare absurd să stai închis între patru pereţi”
Declarația cântăreței Nico, aflată în izolare. ”Mi se pare absurd să stai închis între patru pereţi”

Aflată în izolare la domiciliu, Nico a ținut legătura cu vedetele depistate cu coronavirus de la Antena 1. Artista a vorbit despre colegul ei, Marcel Pavel.

În urmă cu o săptămână, Nico ar fi trebuit să susțină un spectacol la Teatrul ”Toma Caragiu” din Ploiești. Însă, spectacolul a fost suspendat. Reprezentanții teatrului au anunțat că Nico a fost intrat în contact cu o persoană infectată cu noul coronavirus. A făcut testul, care a ieșit negativ, însă artista stă în izolare timp de 14 zile.

Nico a povestit la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, că a ținut legătura în această perioadă cu Marcel Pavel și Andrei Ștefănescu, care au fost depistați pozitiv cu cu COVID-19.

„Vorbesc cu Marcel, şi cu Andrei, şi cu Monica, ei toţi sunt bine. Marcel Pavel este bine, îşi urmează tratamentul, ne bucurăm pentru el şi pentru toţi cei internaţi în spital. Mi se pare absurd să stai închis între patru pereţi, fără aer şi să nu poţi ieşi afară”, a declarat Nico, citată de revista Viva.

Nico iese din izolare în dara de 29 iunie.

„Suntem bine, suntem izolaţi de marţi, pe 29 ieşim din izolare şi ne-am cam plictisit, pentru că am stat aproape trei luni de zile. Eu spun că ajung. Am făcut testul de coronavirus şi este negativ, dar aşa este legea, tot trebuie să stau în izolare. Iniţial, nu trebuia să fac testul, dar l-am făcut pentru că aveam spectacol duminică şi am decis să îl fac, să fim în siguranţă”, a adăugat artista.

Mai multe vedete de la Antena 1, infectate

La trustul Antena 1, mai multe vedete au fost depistate pozitiv cu coronavirus. Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a fost depistată cu noul coronavirus.  De altfel, mai multe vedete care fac parte din noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva” au fost depistate pozitiv cu coronavirus.

Este vorba de Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, Ozana Barabancea, Toto Dumitrescu și Adriana Trandafir. Alina Pușcaș a fost internată în spitalul militar mobil din incinta „Ana Aslan”. O parte dintre vedetele infectate cu COVID-19 se află internate la Institutul Matei Balș din Capitală.

Nico este căsătorită și are o fată

Celebra cântăreață Nico, pe numele său întreg Nicolate Matei, a dat detalii despre soțul ei, Laurențiu Matei. Artista are o fiică pe nume Alexandra, alături de care a participat în cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena1.

citește și...