Decizia șocantă luată de Catinca Roman din cauza pandemiei. Pleacă din România!

05.05.2021, 22:48
Decizia șocantă luată de Catinca Roman din cauza pandemiei. Pleacă din România!
Decizia șocantă luată de Catincă Roman din cauza pandemiei. Pleacă din România!

Pandemia de coronavirus a afectat numeroase vedete din România, printre care și Catinca Roman! Din cauza măsurilor luate de autoritățile române, sora Oanei Roman a decis să se mute definitiv în Spania. 

Catinca Roman a hotărât să plece din România după ce pandemia va lua sfârșit. Momentan, aceasta nu poate părăsi țara pentru că trebuie să aibă grijă de tatăl său, Iosif Zilahy.

Catinca Roman nu vrea să mai locuiască în România

”M-am gândit bine. Am vorbit deja, am prieteni acolo, mă mut în Spania. Nu mai rezist aici. Acum trebuie să am grijă de tata că e singur. Ne-am făcut amândoi vaccinurile, este OK“, a declarat Catinca, pentru Click!

Cât despre sora ei vitregă, Catinca Roman a mărturisit că se înțelege foarte bine cu Oana.

”Ne-am apropiat foarte tare, vorbim zilnic. Oana e schimbată total în bine, a înflorit. E foarte apropiată de noi, de toată familia”, a mai declarat Catinca Roman.

În urmă cu ceva timp, Catinca Roman dezvăluia motivele pentru care nu s-a căsătorit niciodată. Creatoarea de modă are o fată, pe Calina.

”Eu am avut întotdeauna un parcurs diferit. Nu m-am căsătorit niciodată, chiar dacă am avut un copil. N-am crezut niciodată în familia standard. Nu zic nu e bine, dar nu e de mine. Pentru mine contează foarte mult întâlnirile cu oameni care îţi marchează în mod diferit anumite perioade ale vieţii”, a declarat Catinca Roman.

citește și...