Decizia radicală luată de tatăl surorilor Luciu, după ce ani la rând și-a chinuit familia. Ce are de gând să facă bărbatul

13.06.2021, 15:27
Decizia radicală luată de tatăl surorilor Luciu, după ce ani la rând și-a chinuit familia. Ce are de gând să facă bărbatul
Decizia radicală luată de tatăl surorilor Luciu, după ce ani la rând și-a chinuit familia. Ce are de gând să facă bărbatul

În urmă cu mai bine de 10 ani, tatăl surorilor Luciu a fost părăsit de mama vedetelor din cauza viciului pentru băutură. Femeia a decis să locuiască alături de fiicele sale, în vreme ce Ion Luciu a rămas în casa părintească din comuna Ştefan cel Mare, din apropierea Bucureştiului.

După despărțirea părinților săi, nici Nicoleta Luciu nu a mai vrut să-și viziteze tatăl. Din 2014, vedeta s-a mutat la Miercurea-Ciuc, alături de soțul și copiii săi.

Mama Nicoletei Luciu și-a abandonat soțul

 “Nu i-am mai văzut de mai bine de un an. Mi-e dor rău de ei, am rămas singur ca un câine”, declara Ion Suciu, în urmă cu ceva timp.

Anii au trecut, iar bărbatul regretă acum greșelile pe care le-a făcut din cauza alcoolului. Ion Suciu a mărturisit că și-ar dori să se apropie din nou de familia lui, după ce a renunțat la marele său viciu. Mai mult de atât, ar vrea să lupte pentru soția care l-a abandonat.

“Nu se știe încă dacă mă împac cu fosta soție, dar eu sper acest lucru. Mi-am propus să îi cer din nou mâna fostei soții, dar momentan mai am de rezolvat unele lucruri și după aia o să o caut și sper să ne împăcăm. Îmi pare rău după ea, prima iubire nu se uită niciodată”, a spus Ion Luciu, pentru impact.ro.

Nicoleta Luciu a făcut pace cu tatăl său

Anul acesta de Paște, Nicoleta Luciu și-a invitat tatăl la Miercurea-Ciuc.

“Am fost, de Paște, la Miercurea – Ciuc, la Nicoleta și am stat o săptămână, a fost foarte frumos totul acolo. Nepoții sunt bine, sănătoși, zburdă ca niște miei. Ei sunt cu treburile lor, eu, cu ale mele, am fost acolo să mă mai deconectez. Așa e în viață”, a mai declarat tatăl vedetei.

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Nicoleta Luciu a povestit despre chinurile pe care le-a îndurat în copilărie.

“Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele sau toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem. Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească. Mă trezeam la 3 dimineaţa să-mi fac lecţiile pentru şcoală.

Îmi era foarte frică de el. N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar””, spunea bruneta, potrivit okmagazine.ro.

citește și...