Decizia luată de Roxana Vancea. ”Nu pot sta degeaba”

02.01.2022, 15:57
Decizia luată de Roxana Vancea. ”Nu pot sta degeaba”
Decizia luată de Roxana Vancea. ”Nu pot sta degeaba”

Roxana Vancea, în vârstă de 31 de ani, a luat o decizie importantă. Aceasta a hotărât să revină la muncă la doar două luni după ce a devenit mămică pentru prima oară. ”Nu pot sta degeaba” , a mărturisit vedeta. În luna noiembrie a anului trecut, Roxana Vancea a adus pe lume un băiețel, din povestea de dragoste pe care o trăiește cu Dragoș.

Roxana Vancea este căsătorită cu Dragoș, partenerul ei de viață având un băiețel care se numește Milan. Vedeta a devenit mămică pentru prima dată în luna noiembrie a anului 2021. Roxana Vancea a ales și un nume pentru băiețelul ei: Ayan.

La doar două luni după ce a născut, Roxana vancea vrea să se întoarcă la muncă. Vedeta a luat această decize pentru că detestă să stea fără să facă nimic.

Decizia luată de Roxana Vancea. ”Din ianuarie-februarie o să mă întorc la sală”

„Din ianuarie-februarie o să mă întorc la sală. Am fetele programate doar dimineață, o să le mut pe toate să facem antrenamentele pe parcursul a trei ore, ca să-i pot lăsa mamei pentru bebe doar laptele pentru o masă. Nu pot sta degeaba, plus că fetele mă cheamă, abia mă așteaptă”, a declarat Roxana Vancea pentru playtech.ro.

Fosta asistentă de televiziune a mai mărturisit că este foarte fericită că a reușit să scape de cele cinci kilograme acumulate în timpul nașterii și să revină la forma fizică de dinainte de a deveni mămică: „M-am cântărit și am 47 de kilograme, fix cât am avut înainte să rămân însărcinată. Am mâncat normal în timpul sarcinii, am renunțat doar la dulciuri. A doua zi după ce am născut, dădusem 4 kilograme jos și apoi încă unul. Dar fără vreo dietă pentru că mănânc foarte mult pentru că alăptez și nu pot ține diete”.

Cum l-a cunoscut Roxana Vancea pe partenerul ei de viață

Roxana Vancea a povestit într-un interviu cum a început povestea de dragoste dintre ea și Dragoș.

”Povestea noastră a început când niciunul dintre noi nu se vedea într-o relație. Eu eram singură de un an şi 7 luni, mă obişnuisem aşa şi mi-era greu să mă mai văd cu cineva prea curând, iar Dragoș era singur de puțin timp şi într-o pregătire de concurs.A venit la sală la o întâlnire cu şeful meu, l-am văzut şi l-am întrebat pe Dan (şeful) despre el. Pentru prima dată în viața mea, am abordat pe cineva pe o rețea de socializare. I-am pus câteva emoti-coane pe Instagram şi răspunsul lui nu a întârziat să apară. Apoi ne-am întâlnit la un antrenament, a urmat un film şi apoi… o cununie”, a spus ea.

citește și...