Decizia luată de Lili Sandu. ”Am negat vehement acest vaccin”

26.09.2021, 14:56
Decizia luată de Lili Sandu. ”Am negat vehement acest vaccin”
Decizia luată de Lili Sandu. ”Am negat vehement acest vaccin”

Lili Sandu, în vârstă de 42 de ani, a luat decizia de a se vaccina împotriva cortonavirusului. Vedeta a mărturisit era împotriva vaccinării, dar într-un final s-a imunizat împotriva COVID-19. ””Am negat vehement acest vaccin”, a spus vedeta.

Lili Sandu a decis să se vaccineze împotriva COVID-19.

Pe Instastory, vedeta a transmis că a mers la centrul de vaccinare unde i-a fost administrată prima doză împotriva noului coronavirus.

Decizia luată de Lili Sandu. ”Nu mai era de așteptat”

„Astăzi a fost ziua pe care am tot evitat-o. Tocmai am fost și mi-am făcut vaccinul, prima doză. Nu mai era de așteptat pentru că…tot mai multe cazuri și am zis că trebuie să o fac pentru mine, pentru Thomas, pentru comunitate. Fiecare să facă ce poate din partea lui. Nu e un story în care vă pun să vă vaccinați”, a spus Lili Sandu, citată de protv.ro.

”Am negat vehement acest vaccin și orice tip de vaccin în general. Voi știți cel mai bine ce trebuie să faceți, nu trebuie să ascultați de nimeni. Am făcut vaccinul ăsta și cu gândul la libertate, pentru că sunt tot felul de îngrădiri acum, nici nu pot să plec să-mi vizitez prietenii, nu pot să plec din țară. Era o întreagă corvoadă și pe lângă faptul că sunt foarte multe cazuri și dintre prieteni… se cam strânge lanțul și nu dintre cele mai fericite și m-am speriat un pic, recunosc. M-am și documentat înainte să pot să alăptez, e ok, sper să fie bine, dar tot Dumnezeu trebuie să te protejeze”, a completat vedeta.

Lili Sandu formează un cuplu cu Silviu Țolu

 

Lili Sandu și partenerul ei de viață, Silviu Țolu, formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În data de 10 august a anului trecut, Lili Sandu a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel care a primit numele Thomas Jay. În luna noiembrie a anului trecut, Lili Sandu și Silviu Țolu și-au botezat băiețelul. Lili Sandu a afirmat că își mai dorește copii.

Lili Sandu are 42 de ani, iar partenerul ei de viață, Silviu Țolu, este cu 12 ani mai mic decât ea. Vedeta a comentat despre diferența de vârstă dintre ei. „E diferență de 12 ani între noi. Nu ne gândim însă la diferența de vârstă. De multe ori e mult mai matur decât mine, el face 30 de ani acum, în august. Părinții lui m-au iubit din primul moment. Noi ne înțelegem foarte bine. Bine că, pe la spatele nostru, mai auzeam bărfe că sunt mai mare ca el. Nu am pus presiune de relația noastră încă de la început. Noi am zis că ne vedem, ne iubim, nu ne gândeam la copil. Suntem deschiși în relație”, a declarat vedeta. În ceea ce privește nunta lor, Lili Sandu a afirmat: „Nu am apucat să facem nunta, că a venit pandemia”.

citește și...