Decizia luată de fiica lui Adrian Enache, după ce agresorul ei a fost eliberat

04.06.2020, 11:08
Decizia luată de fiica lui Adrian Enache, după ce agresorul ei a fost eliberat
Diana Enache a rămas cu traume

În urmă cu mai bine de șase ani, fiica lui Adrian Enache, Diana, a trecut prin momente de groază, după ce a fost agresată de un bărbat, în propria locuință.

Totul s-a întâmplat în 2014, când Diana s-a întors acasă de la o petrecere. Pentru că lumina din apartamentul ei nu funcționa, adolescenta a chemat paznicul blocului în care locuia.

Din nefericire, bărbatul, pe nume Kanan Ali, a încercat să o violeze, iar Diana s-a luptat cu el pentru a scăpa. Ea a rămas cu mai multe semne pe gât, pe mâini și pe sâni.

Diana Enache a rămas cu traume

Bărbatul de origine libaneză a fost prins și condamnat la cinci ani de ani de închisoare cu executare.

De curând, acesta a fost eliberat din pușcărie, iar fiica solistului este din nou panicată, așa că și-a luat mai multe măsuri de siguranță.

Diana Enache a rămas cu traume și evită să mai iasă din casă singură. Potrivit Impact.ro, tânăra umblă cu un spray paralizant și niciodată nu iese neînsoțită.

‘Nu iese din casă neînsoțită aproape niciodată. Dacă tatăl său este acasă, o conduce până la mașină. Mai tot timpul vin prieteni sau colegi să o ia. Diana umblă tot timpul cu spray paralizant în geantă, la îndemână.

Deși încearcă să pară puternică, în sufletul ei se teme, este foarte precaută, se uită în toate părțile înainte să iasă din bloc sau de oriunde se află. Și tatăl său este la fel de stresat și precaut’, au declarat apropiații Dianei Enache.

Paznicul libanez și-a recunoscut vina

La audieri, Dana Enache a stat față în față cu agresorul ei. Suspectul a recunoscut că a atacat-o pe aceasta cu un cuțit.

‘Ma așteptam să fie niște declarații care să-mi creeze o imagine negativă. În momentul în care am dat ochii cu el s-a schimbat totul, am uitat toată tema cu care venisem de acasă’, a mărturisit Diana Enache.

citește și...