Decizia luată de Andreea Tonciu pentru fetița ei. ”Am scos-o de la grădiniță”

15.10.2021, 12:44
Decizia luată de Andreea Tonciu pentru fetița ei. ”Am scos-o de la grădiniță”
Decizia luată de Andreea Tonciu pentru fetița ei. ”Am scos-o de la grădiniță”

Andreea Tonciu a luat decizia de a nu o mai duce la grădiniță pe fiica sa, Rebecca. La  postul de televiziune Antena Stars vedeta a explicat care a fost motivul pentru care a luat această hotărâre. ”Mi-am pus un semn de întrebare și am zis că trebuie să stea cu mine acasă”, a declarat Andreea Tonciu la TV.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf.

Fetița Andreei Tonciu are cinci ani. Bruneta a luat decizia de a nu o mai duce la grădiniță pe aceasta.

Decizia luată de Andreea Tonciu pentru fetița ei. ”Este un copil foarte sensibil și toate bolile le ia imediat”

”Am scos-o de la grădiniță deoarece ea este un copil foarte sensibil și toate bolile le ia imediat, fiind și anotimpul rece sunt foarte multe viroze, plus coronavirus, mi-am pus un semn de întrebare și am zis că trebuie să stea cu mine acasă”, a explicat Andreea Tonciu, notează spynews.ro.

”Ei îi place cel mai mult din lumea asta să stea cu mine acasă, este dependentă de mine, cum și eu sunt dependentă de ea. Stăm împreună, facem activități, o duc la balet, o duc engleză și la dansuri”, a completat aceasta.

Andreea Tonciu, despre eventualitatea de a deveni din nou mămică

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent, Andreea Tonciu a făcut declarații despre eventualitatea de a avea al doilea copil. Andreea Tonciu a afirmat că deocamdată nu se gândește să devină din nou mămică.

”Întrebarea asta mă tot macină, toată lumea mă întreabă (n.r. dacă mai vrea sau nu un copil). Nu știu ce să spun, nu mă gândesc la asta, nu lucrăm la asta deocamdată, acum lucrez la proiecte mari legate de carieră”, a declarat Andreea Tonciu.

citește și...