Decizia luată de Andreea Mantea în urma pandemiei de coronavirus. Ce se întâmplă în Turcia, unde se află vedeta

18.03.2020, 15:42
Decizia luată de Andreea Mantea în urma pandemiei de coronavirus. Ce se întâmplă în Turcia, unde se află vedeta
Decizia luată de Andreea Mantea în urma pandemiei de coronavirus. Ce se întâmplă în Turcia, unde se află vedeta

Andreea Mantea se află în Turcia, acolo unde filmează pentru emisiunea ”Puterea Dragostei”, pe care o moderează la Kanal D. Având în vedere pandemia de coronavirus, bruneta a luat măsuri de protecție atât pentru ea, cât și pentu fiul său.

Andreea Mantea este stabilită de ceva vreme la Istanbul, împreună cu fiul ei, David, pe care îl are din poveste de dragoste pe care a trăit-o cu lupătorul de MMA Cristi Mitrea.

Având în vedere pandemia de coronavirus, vedeta de televiziun și-a luat toate măsurile de precauție pentru a se proteja pe ea și fiul său.

Andreea Mantea a decis să-l scoată pe David de la grădiniță.

”Da, sigur că da, l-am retras pe David de la grădiniță, încă de la primele zvonuri cu privire la această situație. Ulterior hotărârii mele s-au închis mai multe școli și grădinițe. O parte dintre ele au intrat în vacanță – vacanța din aprilie s-a reprogramat pentru acum. Și măsuri de protecție luăm: nu ieșim decât dacă este absolut necesar, nu mergem în zone aglomerate. Stăm în casă sau pe balcon. Și atunci când ieșim din casă, purtăm mască. Dezinfectăm totul. Și înainte de această situație acordam o mare atenție igienei”, a povestit vedeta pentru viva.ro.


Andreea Mantea a explicat și care este starea de spirit în Turcia în urma pandemiei de coronavirus.

”Atmosfera în Turcia este destul de ok, lumea nu este foarte panicată, poate și datorită faptului că încă nu sunt foarte multe cazuri confirmate, până la acest moment când acord acest interviu. Aseară, am ieșit să cumpăr ceva și era un mic haos creat, în câteva supermarketuri. Am văzut că era coadă, multe mașini, făceau multe cumpărături, lucruri care m-au speriat puțin, deoarece nu acesta este comportamentul de consum al oamenilor de aici. Am urmărit și canelele de știri, de aici, din Turcia. Atât cât am putut să înțeleg, cei avizați îi sfătuiau pe toți să nu intre în panică și să urmeze sfaturile medicilor. Deja au început să se închidă multe școli”, a mai declarat Andreea Mantea pentru sursa menționată.

citește și...