Andreea Mantea, probleme în casa din Turcia. ”După ce ni s-a stricat frigiderul, după ce ni s-au stricat hota și mașina de spălat, a cedat și…”

22.02.2020, 16:32
Andreea Mantea, probleme în casa din Turcia. ”După ce ni s-a stricat frigiderul, după ce ni s-au stricat hota și mașina de spălat, a cedat și...”
Andreea Mantea, probleme în casa din Turcia. ”După ce ni s-a stricat frigiderul, după ce ni s-au stricat hota și mașina de spălat, a cedat și...”

Andreea Mantea s-a confruntat cu diverse probleme la locuința sa din Istanbul, acolo unde s-a mutat de când prezintă emisiunea ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D.

Andreea Mantea a avut probleme la casa sa din Turcia, după ce mai multe lucruri s-au defectat. Vedeta și fiul său au fost nevoiți să se mute la hotel până la rezolvarea problemelor.

Prezentatoarea a povestit că s-au stricat frigiderul, hota și mașina de spălat, după care a cedat și centrala.


”După ce ni s-a stricat frigiderul, după ce ni s-a stricat hota (a piuit non-stop vreo 4 zile și nopți), după ce ni s-a stricat și mașina de spălat, a cedat și centrala! Am fost mutați la hotel, unde am constatat că nu e viața chiar atât de grea precum spun unii și alții. Am vrut să va împărtășesc această mică întâmplare”, a povestit vedeta de televiziune.


Andreaa Mantea este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România, de-a lungul anilor prezentând numeroase emisiuni. În ceea ce privește viața personală, Andreea Mantea este mama unui băiețel pe nume David, rezultat al poveștii de iubire pe care vedeta a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

citește și...