Decizia luată de Adrian Romcescu. ”Eu nu mă mai întorc acolo”

10.03.2021, 14:33
Decizia luată de Adrian Romcescu. ”Eu nu mă mai întorc acolo”
Decizia luată de Adrian Romcescu. ”Eu nu mă mai întorc acolo”

Adrian Romcescu, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din generația de aur a muzicii ușoare românești, a vorbit despere revenirea definitivă în România.

Adrian Romcescu se întoarce definitiv în România după 30 de ani. Acesta a plecat în Danemarca în anii ’80. Aristul, în vârstă de 65 de ani, vrea să o aducă în România și pe soția sa daneză, Gitte (64 de ani), cu care s-a și căsătorit pe 20 noiembrie 1986, relatează click.ro.

„Am plecat de nevoie, nu pentru iubire. Așa erau timpurile atunci. Aveam niște prieteni buni în Danemarca. Am plecat la sfârșitul lui 1986, apoi a venit Revoluția și în 1991-1992 mi-am reluat din plin activitatea. Am rămas în Danemarca o grămadă, vreo 30 de ani. Am și cetățenie daneză. În Danemarca făcuse soția mea un bussines”, a spus Adrian Romcescu la emisiunea ”La Măruță”.

Decizia luată de Adrian Romcescu. ”Eu zic că tot românul e făcut să vină acasă”

„Eu zic că tot românul e făcut să vină acasă. În ultimul timp eram împărțit între casa din România și cea din Danemarca. Sunt de opt ani întors acasă. Am avut mare noroc că l-am prins pe tata care s-a prăpădit, acum am grijă de mama. Sunt mămos, o să vină și nevasta mea, dar din cauza situației care este acum în Europa, nu a putut să vină. O să se mute și ea defitinitv aici. Cele mai mari satisfacții tot aici, în România le-am avut. Eu nu mă mai întorc acolo. Am plecat român, m-am dus în Danemarca și m-am făcut danez. Acum soția mea vrea să se facă româncă. Ea iubește România mai mult decât țara ei. Vrea să trăiască aici cu tot sufletul. Soția mea a învățat românește, dar nu poate să poarte o conversație”, a mai declarat Adrian Romcescu.

Artistul a mai dezvăluit că și-a depus actele pentru a se pensiona.

„Mă apropii de pensie, anul ăsta am fost să cer pensia. Am făcut 65 de ani acum pe 2 ianuarie”, a declarat el.

citește și...