De unde își ia Nadine haine. ”Tot ce îmbrac într-un an e cumpărat în două zile”

25.02.2020, 12:38
De unde își ia Nadine haine. ”Tot ce îmbrac într-un an e cumpărat în două zile”
De unde își ia Nadine haine. ”Tot ce îmbrac într-un an e cumpărat în două zile”

Vedeta de televiziune Nadine Voindroh a explicat de unde obișnuiește să-și cumpere haine. Aceasta profită de călătoria în America pentru a-și achiziționa diverse obiecte vestimentare.

Nadine a mărturisit, pentru okmagazine.ro, că toate hainele pe care le poartă pe parcursul unui an sunt cumpărate în doar două zile de shopping în America.

”După cei şapte ani de trăi în America, m-am obişnuit să îmi achiziţionez haine şi diverse de-ale casei de acolo, atât pentru mine, cât şi pentru restul familiei. Cumpăr pentru că detest să fac shopping, în general, de orice fel. Nu suport să mă duc la magazine, mai ales de haine, pentru că detest ideea de modă, de style, de „toţi ne îmbrăcăm în tendinţe”, de „asta se poartă, asta nu se poartă”. Mi se pare că ţara arde şi noi ne pieptănăm”, a declarat Nadine.

Ea a explicat și cum face cumpărături pentru copilul ei.

”De aceea, tot ce îmbrac într-un an este cumpărat în două zile din America. O fac acolo pentru că scap mai repede de acest supliciu. Întru în maxim două magazine care au de la papuci la căciulă, cumpăr ce îmi vine şi pot uită pentru tot anul că există haine pe lumea asta. Dacă uit să cumpăr ceva esenţial de îmbrăcat, aştept să treacă anul şi îmi cumpăr la următoarea vacanţă, însă nu mă duc la mall pentru asta. Doar pentru copil fac acest efort. Însă chiar şi pentru el, cumpăr în avans diverse mărimi, de la şosete la căciulă. Până şi ghiozdane îi cumpăr trei bucăţi că nu cumva să fiu nevoită să mă duc la cumpărături, a adăugat vedeta.

Nadine Voindrouh, în vârstă de 43 de ani, s-a făcut remarcată în showbiz-ul românesc grație proiectului ”Școala vedetelor”, de la televiziunea națională. De-a lungul anilor, vedeta a apărut la numeroase show-uri și a prezentat diverse emisiuni de televiziune. Este căsătorită cu Dragoș Apostolescu, împreună cu care are un copil.

citește și...