Teo Trandafir, dezvăluiri despre Mircea Badea. ”Și acum mă doare ”

12.07.2021, 17:11
Teo Trandafir, dezvăluiri despre Mircea Badea. ”Și acum mă doare ”
Teo Trandafir, dezvăluiri despre Mircea Badea. ”Și acum mă doare ”

Prezentatoarea de televiziune Teo Trandafir a făcut dezvăluiri despre Mircea Badea, cel alături de care, cu ani în urmă, a moderat mai multe emisiuni, la diverse posturi TV. Vedeta a vorbit despre colaborarea lor, dar a explicat șiu cum au ajuns să se separe în plan profesional. Teo Trandafir a mărturisit și care este relația sa cu Mircea Badea în prezent.

Teo Trandafir, care în prezent are propria emisiune la postul de televiziune Kanal D, a moderat ani de zile show-uri alături de Mircea Badea, care acum este prezentator la postul de televiziune Antena 3.

Despre colaborarea dintre ei a comentat Teo Trandafir într-un interviu pentru life.ro.

Teo Trandafir, dezvăluiri despre Mircea Badea. ”Separarea s-a produs când am primit un telefon de la Pro TV”

Teo Trandafir a făcut declarații despre colaborarea cu Mircea Badea, dar a explicat și cum s-a produs separarea dintre ei pe plan profesional. ”Pentru mine cât am fost alături de Mircea Badea a fost perfect, pentru că eu îl simțeam inovator și proaspăt, și el mă simțea constantă și gata să îl prind, oricât de înalt ar fi fost promotoriul de pe care se arunca. Îl simțeam ca pe un zburător la trapez pe care trebuie să îl prind și el știa că sunt acolo. Înțelegeam cum gândeam, care ne sunt ciudățeniile, zilele proaste. Și acum mă doare când îmi spune că am fost împreună într-o altă viață. Este posibil pentru că, într-adevăr, o parte din viața mea a rămas la el și cu el. Separarea s-a produs când am primit un telefon de la Pro TV prin care eram invitată să fac parte din colectivul lor. Am refuzat inițial, Mircea a fost cel care a insistat să mă duc fără să pun condiții în legătură cu el, pentru că nu așa se face. El avusese șansa să plece înaintea mea, de la Tele 7 la Pro TV și el, ca să nu mă lase pe mine, nu a plecat. Mi s-a părut neloial să îl las în urmă, dar el a insistat foarte mult să fac acel pas”, a spus teo Trandafir pentru sursa mai sus-menționată.

Teo Trandafir a dezvăluit și în ce relații este cu Mircea Badea în prezent: ”Ținem legătura în măsura în care am crescut așa cum știe toată lumea, nu ne e rușine sau jenă să facem acest lucru, dar lucrurile au evoluat pentru fiecare diferit. Eu nu înțeleg și nu pot face ce face el, Mircea înțelege și poate face ceea ce fac eu. Îmi este greu să îl abordez pe plan profesional”.

citește și...