De la ce pornesc discuțiile dintre Ioana Ginghină și iubitul ei. ”Trebuie să mi se întâmple ceva super nedrept ca să mă enervez”

16.02.2022, 15:47
De la ce pornesc discuțiile dintre Ioana Ginghină și iubitul ei. ”Trebuie să mi se întâmple ceva super nedrept ca să mă enervez”

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 44 de ani,  a explicat de la ce pornesc discuțiile în cuplu dintre ea și actualul său iubit, cristi Pitulice, bărbatul cu care urmează să se căsătorească anul acesta. ”Trebuie să mi se întâmple ceva super nedrept ca să mă enervez”, a mărtursit Ioana Ginghină într-un interviu.

De ceva vreme, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.  Actrița a fost căsătorită de două ori, Prima oară, vedeta a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol. După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra.

Ioana Ginghină urmează să se căsătorească anul acesta cu Cristi Pitulice. Vedeta a dat detalii din relația lor de cuplu pentru revista Viva. Aceasta a dezvăluit și de la ce pornesc discuțiile dintre ei.

De la ce pornesc discuțiile dintre Ioana Ginghină și iubitul ei. ”Că mai sunt discuții casnice, de genul nu ai pus capacul la pasta de dinți, se rezolvă cu vorba bună”

”Cine mă cunoaște știe că eu nu prea mă cert. Trebuie să mi se întâmple ceva super nedrept ca să mă enervez. Așa că e pace. Că mai sunt discuții casnice, de genul nu ai pus capacul la pasta de dinți, se rezolvă cu vorba bună. Cine cedează primul? Păi mai suntem copii, să ne contrazicem așa… Zic că n-am trăit chiar degeaba”, a mărturisit Ioana Ginghină.

Întrebată despre pregătirile pentru nuntă, vedeta a răspuns: ”La această etapă a vieții mele nu mă mai interesează toate aceste detalii, care nu fac decât să pună presiune pe relație și pe cuplu. După o vârstă, cred că mai mult contează fondul, și nu forma, de aceea nu am făcut niciun plan. Se va întâmpla anul acesta, pentru că ne dorim să fim nașii unor prieteni, dar va fi doar o petrecere, fără rochie de mireasă și tot tacâmul”.