”De curând, am făcut nişte analize”. Ce a descoperit Antonia la analizele medicale

19.03.2022, 11:53

Antonia a făcut dezvăluiri despre sănătate sa în urmă unor analize de rutină. Vedeta a avut parte de o surpriză uriașă atunci când au venit rezultatele. ”Trebuie să muncesc mult cu mine să mă echilibrez, să nu mă mai stresez. De curând, am făcut nişte analize”, a spus artista.

Antonia are o viață sănătoasă și face des sport. De asemenea, artista are grijă și de sănătatea sa, mergând des la clinică pentru analize.

Solista a dezvăluit ce vârsta psihologică are. Vedeta a decoperit că, din cauza stresului, vârsta sa biologică este de 69 de ani.

Ce a descoperit Antonia la analizele medicale

„Mă mobilizez să fiu matură şi puternică în toate deciziile relevante din viaţa mea de adult. De părinte. De curând, am făcut nişte analize şi, din cauza stresului, vârsta mea biologică este de 69 de ani. Aşa că trebuie să muncesc mult cu mine să mă echilibrez, să nu mă mai stresez, să cobor această vârstă.”, a mărturist ea pentru OK.magazine.

Însă, Antonia se simte ca la 20 de ani. Solista a dezvăluit că este foarte recunoscătoare pentru tot ceea ce a realizat până în prezent.

„Cu linişte, dar şi cu tumult, cu multă iubire în suflet, cu bucuria că îi am pe cei dragi aproape, că am o echipă frumoasă alături de care construiesc. Chiar simt că e o perioadă în care cu toţii trebuie să fim mai recunoscători pentru tot ce avem.”, a mai spus ea,

”Somnul nu îmi prea ajunge”

Vedeta se simte epuizată din cauza  grijilor cotidiene, dar și a vieții cu trei copii.  Programul de somn al vedetei este foarte haotic, aceasta devenind o adevărată problemă pentru sănătatea sa.
„Somnul nu îmi prea ajunge, dar m-am obişnuit să dorm şi mai puţin, mai ales de când am copiii, dar şi pentru că mereu eram pe drumuri, că am un program destul de încărcat. Cred că m-am şi obişnuit aşa. Încerc să am grijă la alimentaţie, fac sport, iau vitamine, mă odihnesc, stau în linişte atunci când prind momente de linişte. Dimineaţa alarma sună la ora 7, atunci se trezesc copiii şi îi pregătesc de şcoală şi grădiniţă.”, a spus ea.
citește și...