De ce surpriză au avut parte concurenții de la ”Puterea Dragostei” în ultima zi a anului 2020. Cristina Mihaela a făcut anunțul

01.01.2021, 11:06
De ce surpriză au avut parte concurenții de la ”Puterea Dragostei” în ultima zi a anului 2020. Cristina Mihaela a făcut anunțul
De ce surpriză au avut parte concurenții de la ”Puterea Dragostei” în ultima zi a anului 2020. Cristina Mihaela a făcut anunțul

Cristina Mihaela le-a pregătit o surpriză inedită concurenţilor din casa ”Puterea Dragostei” în ultima zi a anului 2020.

În ediția de joi a emisiunii ”Puterea Dragostei”, Cristina Mihaela Dorobanțu, moderatoarea show-ului, le-a citit un mesaj important concurenților.

“Dragi concurenţi, anul 2020 a fost un an greu pentru toată omenirea, dar şi pentru noi familia Puterea Dragostei. Din păcate, niciunul dintre voi nu a putut petrece sărbătorile de iarnă alături de cei dragi, dar din fericire vă aveţi unii pe ceilalţi, iar acest fapt vă ajută să treceţi mai uşor pragul Noului An. Indiferent de conflictele şi discuţiile aprinse pe care le-aţi avut, aţi rămas aici în competiţie şi aţi luptat pentru visul vostru. Astăzi, în prag de Nou An ne dorim să ştergem cu buretele tot ceea ce nu a fost bun şi astfel, să intraţi curaţi în anul 2021, care ar trebui să însemne pentru noi şi pentru voi un nou început. Daţi-vă cu toţii o nouă şansă şi încercaţi să trăiţi această experienţă cât mai frumos posibil. Aşadar, am anulat cartonaşele în speranţa că niciunul dintre noi nu va mai oferi motive necesare pentru a fi sancţionaţi”, a anunțat Cristina Mihaela Dorobanțu, potrivit kanald.ro.

Ce spune Cristina Mihaela Dorobanțu despre concurenții de la ”Puterea Dragostei”

Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut declarații despre emisiunea pe care o moderează la Kanal D și despre concurenții care participă la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”.

Cristina Mihaela Dorobanțu, prezentatoarea emisiunii ”Puterea Dragostei”, a mărturisit, pentru okmagazine.ro, că de multe ori concurenții de la emisiune îi pun răbdarea la încercare.

”Avem concurenți cu caractere foarte puternice și nu e ușor să le faci față mereu, răbdarea mi-e pusă de foarte multe ori la încercare. Mă mai pierd și eu cu firea, căci apar tot felul de situații, de conflicte. Am învățat, în timp, că trebuie să mă temperez pe mine ca să reușesc să-i calmez și pe ei.  Acesta cred că este secretul meu, încerc întotdeauna să-mi păstrez calmul. Sper ca la finalul competiției să devin un om mult mai puternic și să fiu mai bună din punct de vedere profesional. Nu vreau să mă pripesc, dar cred că și peste zece ani voi spune că Puterea Dragostei va fi fost provocarea vieții mele”, a afirmat vedeta.

Cum a fost pentru cristina Mihaela Dorobanțu să îi ia locul Andreei Mantea


Cristina Mihaela Dorobanțu a înlocuit-o pe Andreea Mantea la cârma show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”.

Acesta a explicat cum a fost pentru ea acest lucru.

”Noi fiind colege de trust, a fost destul de uşor, pentru că am preluat frâiele de la ea. Andreea a făcut un lucru extraordinar aici, le-a arătat oamenilor că, dacă te iubeşti cu adevărat, poţi să dovedeşti puterea dragostei. Cumva, mie mi-a fost mult mai simplu, fără să mă ajute fizic, ea mi-a dat curajul să pot face faţă acestui show, ba chiar mai mult, atunci când am decis că voi veni să prezint, mi-a dat şi câteva sfaturi. Mi-a spus, în primul rând, că trebuie să fiu puternică”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu.

citește și...