De ce și-a trimis Laura Cosoi fiica la creșă în plină pandemie de coronavirus

07.10.2020, 15:57
De ce și-a trimis Laura Cosoi fiica la creșă în plină pandemie de coronavirus
De ce și-a trimis Laura Cosoi fiica la creșă în plină pandemie de coronavirus

Laura Cosoi s-a numărat printre vedetele care a preferat să își trimită fetița cea mare la creșă imediat după ce s-au ridicat restricțiile din cauza coronavirusului.

Laura Cosoi și-a trimis fiica de doi ani, pe Rita, la creșă, la începutul acestei veri, deși era însărcinată cu al doilea copil. Vedeta a explicat că a preferat ca micuța să interacționeze și cu alți copii, în loc să rămână acasă, alături de părinții ei.

Laura Cosoi și-a trimis fiica cea mare la creșă

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au convenit că fiica lor se poate dezvolta mai bine la creșă decât acasă.

‘Rita merge la creșă de la un an. Evident că în luna martie s-a pus stop, fiindcă aceasta era regula pentru toată lumea, dar din 15 iunie ea a reluat creșa. Am fost extrem de curajoasă în ochii multor mămici să o trimit înapoi în colectivitate, mai ales că eram însărcinată, în ultimul trimestru, deci era de așteptat tocmai, să elimin orice ocazie de a contacta vreun virus, nicidecum să trimit copilul la creșă’, a spus Laura Cosoi, într-un interviu emoționant pentru Life.ro.

‘Eu m-am gândit așa: cu Dumnezeu înainte! În plus, dacă aș fi privat-o pe Rita de creșă în ultimele luni de sarcină și primele luni de viață ale Verei era aproape inutil, fiindcă oricum ar fi venit această iarnă, plină de viroze și semne de întrebare, deci o pauză de vreo 8 luni. Scenariul cel mai fericit ar fi fost ca Rita să ajungă la creșă abia anul viitor, în martie. Or, ar fi fost un preț pe care nu am vrut ca fetița să-l plătească.

Rita se simte foarte bine acolo, socializează, a evoluat foarte mult. Iar eu sunt conștientă că e important pentru copil să fie acolo; carența de interacțiune cu alți copii cred că și-ar fi pus puternic amprenta asupra personalității ei. Și nu am vrut asta’, a mai adăugat fosta actriță din ‘La Bloc’.

În prezent, fetița merge la o creșă privată, cu puțini copii într-o grupă.

‘Mă ajută foarte mult și faptul că sunt mai puțini copii, este o creșă privată, e chiar în spatele casei, deci indiferent de ce s-ar întâmpla, eu sunt acasă’, a mai spus Laura Cosoi.

A devenit mamă pentru a doua oară

La jumătatea lunii august, Laura Cosoi a devenit mămică pentru a doua oară. Aceasta a adus pe lume încă o fetiță, căreia i-a pus numele Vera. Laura Cosoi a născut fix în ziua în care ea și soțul său împlineau cinci ani de la tradițională din Ardeal.

‘E dificil, bineînțeles, fiindcă nu avem bunici, bone care să ne ajute, dar ne descurcăm. Și ne e bine’, a dezvăluit vedeta.

Pe 3 octombrie, Laura Cosoi și-a botezat cea de-a doua fetiță, pe Vera, la Casa Olarului, Baia Sprie, Maramureș, într-un cadru tradițional românesc, cu mâncare gătită la fața locului și o petrecere în curte. Tot acolo a creștinat-o și pe Rita, surioara mai mare a Verei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

In weekend-ul acesta trebuia sa fim acasa, la Iasi. Am fi vrut sa ii cantam “la multi ani” lui tati, sa ma trezesc in camera mea, sa imi beau cafeaua din ceasca cu margini rotunde care mi-a fost martora multor dimineti in adolescenta. Am preferat insa sa mai amanam putin calatoriile, cu atat mai mult cu cat Vera inca este mica. Asadar am petrecut weekend-ul in patru. Si ne place ! Reusim sa ne organizam destul de bine, fara ajutoare fiind. Rita este deja mare, intelege bine schimbarea din viata noastra si este un ajutor de baza. Azi am fost, “acasa la Doamne, Doamne” si acum lenevin pe canapea. Vera motaie in bratele mele si speram sa adorma si Rita, ca apoi sa mergem sa udam gradina. A trecut si weekendul acesta, si vara lui 2020, dar promit sa tin de toamna cu nucile ei verzi, cat mai mult. Nu pot sa opresc timpul in loc, dar mi-ar placea sa incetineasca nitel, ca sa ne mai bucuram de clipele astea, in care nu mai cerem nimic, ci doar multumim pentru ceea ce avem! ??☀️??? #ganduldeazi #Vera #Rita #fetelenoastre #familyfirst #VeRita #Ritasoutfit #motheranddoughters #mixandmatch #likemotherlikedaughter @theodorboutique @bibi.official @hempcloth

O postare distribuită de lauracosoi (@lauracosoi) pe

citește și...