De ce și-a închis Oana Lis cabinetul de consiliere psihologică. ”Prefer să fiu alături de el”

22.09.2021, 16:24
De ce și-a închis Oana Lis cabinetul de consiliere psihologică. ”Prefer să fiu alături de el”
De ce și-a închis Oana Lis cabinetul de consiliere psihologică. ”Pfere să fiu alături de el”

Oana Lis, partenera de viață a lui Viorel Lis, fostul primar al Capitalei, a decis să își închidă cabinetul de consiliere psholohică. Acesta a luat această decizie de dragul lui Viorel Lis, în vârstă de 77 de ani, care are numeroase probleme de sănătate și are nevoie constant de ajutorul ei. ”Prefer să fiu alături de el”, a spus Oana Lis.

Oana Lis a explicat, la postul de televiziune Antena Stars, că a luat decizia de a închide cabinetul de consiliere pshiologicăî pe care îl avea pentru a se putea ocupa îndeaproape de partenerul ei de viață, Viorel Lis.

La 77 de ani, fostul primar al Capitalei se confruntă cu numeroase probleme de sănătate.

De ce și-a închis Oana Lis cabinetul de consiliere psihologică. ”Este total dependent de mine”

„L-am închis din cauza bolii lui Viorel, să lucrez, să plătesc totul pentru că Viorel în momentul de față nu poate să spele fără ajutorul meu, nu se poate duce în bucătărie fără ajutorul meu. Este total dependent de mine. Și atunci, ca să muncesc, ar trebui să plătesc pe cineva pentru că statul nu mă ajută cu nimic. Prefer să fiu eu alături de el. Nimeni nu ar fi la fel de implicat ca mine”, a declarat Oana Lis, citată de spynews.ro.

„Eu șochez pentru că sunt o persoană autentică și nu îmi e rușine. Îmi e rușine doar de Dumnezeu. În rest nu mi-e rușine de nimeni și de nimic și nu trăiesc să mă dau ceea ce nu sunt”, a adăugat aceasta.

Viorel Lis, despre problemele sale de sănătate. ”Am căzut prin casă de 4-5 ori! ”

Viorel Lis a explicat, la Kanal D, cu ce probleme de sănătate se confruntă. Acesta a dezvăluit că a căzut de mai multe ori în casă. „De la diabet a început totul. Mi-a distrus sistemul nervos perfieric care dă impulsurile spre picioare. Mi-au amorțit picioarele, în jos nu le mai simt, am pareză la nivelul coapselor care mă face să nu am echilibru, amețesc. Nu mai pot să merg singur. Noaptea cad, nu pot să merg la baie. Nu pot să fac nici baie în cadă! Am căzut prin casă de 4-5 ori! Numai Salvarea îmi mai intră în ultima vreme în casă!”, a detaliat Viorel Lis, potrivit click.ro.

”Am luat trei antiinflamatoare ca să pot să ies din casă. Mi-au murit mulți prieteni pe pandemie. Am căzut din picioare și pe stradă. Eu am o pensie nu de primar, ci de prim angajat. Am 32 de milioane. Pe mine recuperarea, 10 ședințe, m-a costat 37 de milioane!10 milioane se duc lunar pe medicamente. Mulți zic că am fost primar, păi să vină să le dau averea mea!”, a mai spus fostul edil al Bucureștiului.

citește și...