De ce se rujează Carmen Brumă de fiecare dată când iese la alergat

27.07.2020, 15:36
De ce se rujează Carmen Brumă de fiecare dată când iese la alergat
De ce se rujează Carmen Brumă de fiecare dată când iese la alergat

Carmen  Brumă a explicat care este motivul pentru care folosește ruj atunci când iese să alerge. Vedeta este dependentă de sport și de stilul de viață sănătos.

Carmen Brumă a explicat care sunt trucurile sale pentru a se îngriji chiar și pe timp de vară.

”Eu cred că vara este anotimpul în care pielea și părul au cel mai mult de suferit din cauza condițiilor meteorologice și de aceea ritualurile de îngrijire ar trebui îmbogățite cu câteva etape. Am făcut multe greșeli de-a lungul anilor, iar acum la aproape 40 de ani am ajuns, în urma experienței acumulate, la o rutină care mă ajută să încetinesc, măcar un pic, ritmul îmbătrânirii și să-mi mențin sănătatea”, a explicat vedeta pentru click.ro.

Carmen Brumă a dezvăluit și de ce anume folosește gloss și ruj chiar și atunci când iese la alergat.

”Îmi aplic de fiecare dată când ies din casă gloss de buze cu protecție SPF 30, strugurel, ruj, care să acționeze ca o peliculă de protecție. Nu e un gest de cochetărie feminină, ci unul de prevenție împotriva cancerului de piele.

Atunci când alerg adaug pe buze, peste glosul cu protecție, un strat de ruj mat, rezistent la apă, pentru că din cauza traspiratiei un singur strat se duce repede de pe buze”, a mai spus ea.

Programul lui Carmen Brumă pentru un abdomen plat în trei săptămâni

”Abdomenul de urgență by Carmen Brumă” – așa se numește programul lansat recent de vedeta de televiziune.

Programul conține 3 săptămâni de regim alimentar și 5 videouri cu antrenamente pentru acasă la un preț promoțional, de 43 lei.

“Scopul noului meu program este să le dea femeilor ceea ce-și doresc atunci când vine vara: un abdomen plat, o supersiluetă de plajă și să dărâme mituri încă existente conform cărora trebuie să faci mii de abdomene zilnic pentru a scăpa de burta inestetică.

Ideea acestui program mi-a venit în timpul stării de urgență, l-am creat în acea perioadă și l-am filmat imediat după terminarea primei etape de restricții, cu respectarea exactă a regulilor de distanțare socială (inclusiv cea conform căreia este interzisă formarea unui grup mai mare de 3 persoane care nu aparțin aceleiași familii)”, a explicat ea.

citește și...