De ce se grăbește Ioana Ginghină să se mărite. ”Acum suntem împinși de la spate, practic”

08.09.2021, 12:48
De ce se grăbește Ioana Ginghină să se mărite. ”Acum suntem împinși de la spate, practic”
De ce se grăîbește Ioana Ginghină să se mărite. ”Acum suntem împinși de la spate, practic”

Actrița Ioana Ginghină, în vârstă de 43 de ani, a vorbit despre căsătoria cu actualul său iubit, Cristi Pitulice. Vedeta a dezvăluit că mariajul cu Cristi Pitulice ar putea avea loc mai repede decât s-ar aștepta lumea și a explicat care este motivul. ”Acum suntem împinși de la spate, practic”, a declarat Ioana Ginghină.

Ioana Ginghină a fost căsătorită de două ori Prima oară, actrița a fost căsătorită cu Daniel Tudorică, de care a divorțat în anul 2004. Ulterior, vedeta a fost măritată cu Alexandru Papadopol.

După separarea de actorul Alexandru Papadopol, împreună cu care are o fetiță pe nume Ruxandra, Ioana Ginghină trăiește o nouă poveste de dragoste cu un bărbat pe nume Cristi Pitulice.

De ce se grăbește Ioana Ginghină să se mărite. ”Am zis că după ce își hotărăsc ei data, ne ducem repede înainte ca să ne cununam și noi”

Actrița a mărturisit amuzată, la Antena Stars, că nunta cu Cristi Pitulice ar putea avea loc cât mai curând, dat fiind că ea și partenerul ei de viață au primit propunerea de a fi nașii unui cuplu.

“Nu am nimic planuit, nu exista o data când trebuie sa ne ducem la primărie, dar atât timp cât cererea a fost făcută putem face pasul acesta în orice zi. Nu există o programare. Tocmai asta este și ce îmi place cel mai mult in relația noastră, faptul ca este totul spontan. Acum suntem împiși de la spate, practic. Am o prietena care a fost ceruta de soție și vor sa le fim nași. Am zis că după ce își hotărăsc ei data, ne ducem repede înainte ca să ne cununam și noi”, a declarat Ioana Ginghină, notează spynews.ro.

Ioana Ginghină este mama unei fete

Ioana Ginghină are o relație extraordinară cu fiica sa, Ruxandra. Vedeta a mărturisit că nu există conflicte înntre ea și Ruxandra și reușesc să treacă peste orice problemă discutând.

”Nu avem conflicte, chiar nu avem. Discutăm tot ceea ce ar putea deveni un conflict. Negociem tot, astfel încât să ajungem la un numitor comun și câștigător de ambele părți. Nu ne reproșăm nimic una alteia. O iubesc foarte mult, și ea știe asta. Și mai știe ceva ce îi spun în fiecare zi. Ea mă învață zilnic să fiu mamă”, a declarat Ioana Ginghină pentru revista Viva.

citește și...