De ce s-a sinucis Cătălin Caragea, solistul trupei ‘7 Klase’! Mesajul dureros transmis de tatăl tânărului

26.03.2020, 18:00
De ce s-a sinucis Cătălin Caragea, solistul trupei '7 Klase'! Mesajul dureros transmis de tatăl tânărului
De ce s-a sinucis Cătălin Caragea, solistul trupei '7Klase'!

Vestea că solistul trupei ‘7Klase’, Cătălin Caragea, s-a sinucis a picat ca un trăsnet în showbiz-ul românesc! Solistul de 22 de ani nu va fi condus pe ultimul drum de niciunul dintre părinții săi. Ambii locuiesc peste hotare și sunt divorțați.

Conform publicației jurnal.md, acesta a fost găsit strangulat cu o curea într-un apartament din Chișinău. Polițiștii au declarat că el nu prezenta urme de violență pe corp.

De ce s-a sinucis Cătălin Caragea, solistul trupei ‘7 Klase’!

Motivul pentru care Cătălin Caragea a ales să se sinucidă ar fi fost faptul că intrase în depresie, după ce părinții lui au divorțat, scrie Spynews.ro.

Artistul va fi înmormântat, vineri (27 martie), satul Malcoci, raionul Ialoveni, însă părinții acestuia nu vor fi prezenți din cauza carantinei impusă de pandemia de coronavirus. Mama lui Cătălin se află în Austria, iar tatăl în Italia. Ambii sunt devastați de pierderea fiului lor. Singura care va fi alături de el pe ultimul drum este bunica, cea care l-a și crescut în ultimii ani.

Pentru că nu va putea participa la funeraliile propriului copil, tatăl solistului a scris un mesaj dureros pe Facebook, în care și-a luat rămas bun de la el.

‘A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, feciorașule’, a scris Ion Caragea.

citește și...