Solistul trupei 7 Klase, Cătălin Caragea, găsit fără viață în casă

24.03.2020, 16:36
Solistul trupei 7 Klase, Cătălin Caragea, găsit fără viață în casă
Solistul trupei 7 Klase, Cătălin Caragea, găsit fără viață în casă

Solistul trupei 7 Klase, Cătălin Caragea, din Republica Moldova, a fost găsit fără suflare într-un apartament. Informație a fost confirmată de către producătorul trupei, Iurie Bădicu.

Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, a fost găsit fără viață în incinta unui apartament din Chișinău, în dimineața zilei de 24 martie.

Poliția a fost alertată de o rudă a artistului, care era îngrijorată că acesta nu răspundea la telefon. La fața locului, polițiștii au constatat că solistul se strangulase cu o curea, relatează click.ro.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în caree a avut loc fapta, dar și pentru a determina care au fost motivele care l-au făcut pe tânărul artist, de 22 de ani, să recurgă la un astfel de gest.

Producătorul trupei, Iurie Bădicu, a confirmat vestea și a tansmis un mesaj pe o rețea de socializare.

„Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne. #Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…?
Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nuștiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!

** De 6 zile nu pot dormi noaptea. Nu am somn. Parcă ceva mă tulbură și mă împinge să scriu. Pentru ce să scriu acum când nu mai citește nimeni, mă întrebam și nu voiam să scriu. Oricum, o patimă mă iscodea și mă iscodea și mă zbuciuma dacă vreți să duc un jurnal pe feed. Și, într-o dimineață după câteva minute dormite m-am trezit în cap cu fraza: #Bună #Dimineața, #Loteria #Vieții! Astazi e prima zi, vom extrage cifra 1. Tot ce am scris ultimile zile (6) pe facebook curgeau din mine în câteva clipe, de parcă scria cineva cu degetele mele și eu doar eram spectator la ceea ce scriam. Sincer, înțelegeam ce-am scris numai după ce citeam și eu de rând cu ceilalți.
Păi, iată, astăzi este a 7 zi de regim de urgență și eu trebuie să extrag cifra 7.
Extrag cifra 7 și plâng… pentru 7 KLASE. Pentru Cătălin Caragea”, a scris Iurie Bădicu în mediul online.”

”Cătălin Caragea vocalist și chitarist din Trupa 7 Klase a murit. Probabil, îl vom înmormânta în cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni. Acolo unde locuiește bunelul său. Mama și Tata artistului încă n-au revenit de peste hotare, nu cunosc dacă au reusit acum sa ajungă acasă, e regim de pandepidemie, carantină…”, a mai spus acesta.

Trupa 7 Klase s-a lansat în anul 2017. În anul 2018, formația a ajuns pe scena show-ului ”Românii au talent”.

citește și...