De ce nu vrea Lucian Viziru să se mai întoarcă în țara natală. ‘Nu vreau să mai aud de România’

06.03.2021, 13:40
De ce nu vrea Lucian Viziru să se mai întoarcă în țara natală. 'Nu vreau să mai aud de România'
De ce nu vrea Lucian Viziru să se mai întoarcă în țara natală. 'Nu vreau să mai aud de România'

Au trecut mai bine de șapte ani de când Lucian Viziru a părăsit România și s-a mutat definitiv în Germania. În prezent, fostul actor duce o viață liniștită departe de țara natală și s-a făcut antrenor de tenis în Germania. 

Lucian Viziru a ales să plece din România alături de soția lui, Ema, și copilul lor Mihai, în anul 2014.

De când s-a stabilit în Germania și și-a găsit un job plătit foarte bine, Lucian Viziru nu vrea să se mai întoarcă vreodată în România.

Lucian Viziru s-a stabilit cu familia în Germania

‘Nu mai vreau să aud de România, ăsta e adevărul! Îmi doresc ca fiul meu să crească în alt mediu decât cel din Bucureşti, cum am crescut eu. Vreau să aibă parte de o educaţie nemţească. Eu nu eram aşa. Am făcut ce m-a tăiat capul mereu. 

Lucian nu s-ar mai întoarce acum în ţara natală decât în vizită. Pandemia de coronavirus l-a împiedicat însă să o facă, iar dorul de cei dragi de acasă a început să-i dea târcoale. „Acum, pe pandemie, am stat mai mult pe acasă şi mi s-a făcut puţin dor de ţară. Eu vorbesc germana de la 5 ani, nu mi-a fost greu să mă adaptez aici. Soţia mea, Ema, e nutriţionist, specialist în bucătărie vegană. Cu Mihai, fiul meu, e problematic acum pentru că merge o zi da, una nu, la şcoală. Trebuie să fac cu el lecţii acasă. E dificil, a spus Lucian Viziru, la Antena Stars.

Lucian Viziru nu și-a mai văzut fratele de 4 ani

De asemenea, Lucian Viziru are o relație apropiată cu fratele său, Augustin, care a devenit recent tătic de fetiţă. Din cauza pandemiei de coronavirus, acesta nu a apucat să își vadă nepoțica.

“Cu Augustin nu m-am văzut de patru ani. A vrut să vină zilele astea pe la mine, dar nu poate pentru că trebuia să stea în carantină. Mă bucur pentru el ca i-a venit fetiţa asta pe lume. Mi-a zis că nu poate să stea de dorul ei nici o zi la mine. Mama a fost anul trecut pe aici, a stat vreo trei luni la noi. Sper să reuşim să venim la vară în România să-mi văd şi eu nepoţica”, a mai spus fostul solist de la „Gaz pe foc”.

citește și...