De ce nu vrea Lucian Viziru să se mai întoarcă în țara natală. ‘Nu vreau să mai aud de România’

06.03.2021, 13:40
De ce nu vrea Lucian Viziru să se mai întoarcă în țara natală. 'Nu vreau să mai aud de România'

Au trecut mai bine de șapte ani de când Lucian Viziru a părăsit România și s-a mutat definitiv în Germania. În prezent, fostul actor duce o viață liniștită departe de țara natală și s-a făcut antrenor de tenis în Germania. 

Lucian Viziru a ales să plece din România alături de soția lui, Ema, și copilul lor Mihai, în anul 2014.

De când s-a stabilit în Germania și și-a găsit un job plătit foarte bine, Lucian Viziru nu vrea să se mai întoarcă vreodată în România.

Lucian Viziru s-a stabilit cu familia în Germania

‘Nu mai vreau să aud de România, ăsta e adevărul! Îmi doresc ca fiul meu să crească în alt mediu decât cel din Bucureşti, cum am crescut eu. Vreau să aibă parte de o educaţie nemţească. Eu nu eram aşa. Am făcut ce m-a tăiat capul mereu. 

Lucian nu s-ar mai întoarce acum în ţara natală decât în vizită. Pandemia de coronavirus l-a împiedicat însă să o facă, iar dorul de cei dragi de acasă a început să-i dea târcoale. „Acum, pe pandemie, am stat mai mult pe acasă şi mi s-a făcut puţin dor de ţară. Eu vorbesc germana de la 5 ani, nu mi-a fost greu să mă adaptez aici. Soţia mea, Ema, e nutriţionist, specialist în bucătărie vegană. Cu Mihai, fiul meu, e problematic acum pentru că merge o zi da, una nu, la şcoală. Trebuie să fac cu el lecţii acasă. E dificil, a spus Lucian Viziru, la Antena Stars.

Lucian Viziru nu și-a mai văzut fratele de 4 ani

De asemenea, Lucian Viziru are o relație apropiată cu fratele său, Augustin, care a devenit recent tătic de fetiţă. Din cauza pandemiei de coronavirus, acesta nu a apucat să își vadă nepoțica.

“Cu Augustin nu m-am văzut de patru ani. A vrut să vină zilele astea pe la mine, dar nu poate pentru că trebuia să stea în carantină. Mă bucur pentru el ca i-a venit fetiţa asta pe lume. Mi-a zis că nu poate să stea de dorul ei nici o zi la mine. Mama a fost anul trecut pe aici, a stat vreo trei luni la noi. Sper să reuşim să venim la vară în România să-mi văd şi eu nepoţica”, a mai spus fostul solist de la „Gaz pe foc”.