De ce nu vrea Adriana Bahmuțeanu să se mărite cu grecul Nikos Papadapoulos. ‘Adevărul e că nu se schimbă’

23.01.2021, 11:30
De ce nu vrea Adriana Bahmuțeanu să se mărite cu grecul Nikos Papadapoulos. 'Adevărul e că nu se schimbă'
De ce nu vrea Adriana Bahmuțeanu să se mărite cu grecul Nikos Papadapoulos. 'Adevărul e că nu se schimbă'

După mariajele eșuate cu Silviu Prigoană, Adriana Bahmuțeanu iubește din nou cu patimă! Bruneta și-a găsit liniștea în brațele grecului Nikos Papadapoulos.

Adriana Bahmuțeanu și solistul sunt împreună de mai bine de trei ani, însă vedeta nu prea ar vrea să ajungă iar în fața altarului.

Bruneta fost implicată în numeroase scandaluri alături de fostul său soț, Silviu Prigoană, iar acum suflă și-n iaurt.

Adriana Bahmuțeanu fuge de căsătorie

Adriana Bahmuțeanu a explicat motivele pentru care nu vrea să se mărite cu iubitul ei. Nikolaos Papadopoulos locuieşte de opt ani în România, iar bruneta este cea care se ocupă de concertele lui din țară.

‘Nu mă gândesc să mă mărit, suntem buni prieteni. Am ajuns la concluzia că am fost mult prea fraieră, prea tolerantă, am crezut că oamenii se schimbă. Adevărul e că nu se schimbă! Oamenii din iubiți devin dușmani, ai stat în același pat cu un om și vezi că la un moment dat devine dușmanul tău. Plus că mie îmi place în căldură, lui frigul. Eu am o problemă foarte mare acum cu partenerul meu, pentru că el doarme iarna cu geamul deschis. Cum să stau să îngheț lângă el în pat?”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru Click!

Adriana Bahmuțeanu a divorțat cu scandal de Silviu Prigoană

Cum a reacționat Silviu Prigoană când a aflat că Adriana Bahmuțeanu candidează la Primărie

Silviu Prigoană a avut o relație cu năbădăi cu prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu, cu care a fost căsătorit și de care s-a separat de foarte multe ori. Din mariajul lor au rezultat doi băieți.

După ce s-au judecat din cauza copiilor, băieții Eduard și Maximus au rămas în grija tatălui lor. Omul de afaceri a oferit detalii nebănuite din perioada în care a fost căsătorit cu Adriana Bahmuțeanu.

‘In perioada respectiva eu aveam foarte mult de lucru! Ea pleca de acasa, ea se intorcea, eu introduceam actele de divort, pentru parasirea domiciliului si dupa sase luni se intorcea inapoi cu facturile si ne recasatoream! Erau niste formalitati simple! Eu atunci munceam 22 de ore pe zi! Aveam o saltea si dormeam la birou in perioada respectiva! Ca sa conduci 74 de companii nu era foarte simplu! Eu ajungeam acasa mai rarut, ca asa era modelul! Dar au fost saptamani intregi in care n-am ajuns acasa! Ea pleca si se intorcea! Eu am fost cerut! Sunt frumusel, ce sa fac! Trebuie sa-mi duc crucea!”, a spus Silviu Prigoană, în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.
citește și...