Adriana Bahmuțeanu se mărită din nou? Ce a dezvăluit vedeta despre relația cu artistul grec Nikos

21.12.2020, 12:50
Adriana Bahmuțeanu se mărită din nou? Ce a dezvăluit vedeta despre relația cu artistul grec Nikos
Adriana Bahmuțeanu se mărită din nou? Ce a dezvăluit vedeta despre relația cu artistul grec Nikos

Adriana Bahmuțeanu și-a găsit liniștea în brațele artistului grec, Nikos Papadapoulos, după divorțul de Silviu Prigoană. 

Fosta prezentatoare tv a mărturisit că este din nou îndrăgostită. Cel care i-a furat inima este un solist de muzică grecească, pe nume Nikos Papadapoulos. Cei doi sunt împreună de mai bine de trei ani.

Adriana Bahmuțeanu a făcut dezvăluiri despre povestea de iubire cu Nikos. În plus, aceasta a dat din casă și a mărturisit ce crede despre un nou mariaj.

Adriana Bahmuțeanu iubește din nou

Deși a precizat că o căsnicie este o bătaie de cap, Adriana Bahmuțeanu nu exclude variana de a spune ‘DA’ în fața ofițerului de Stare civilă.

‘Nu este nimic bătut în cuie. Important este să te lași purtat de val. Dacă aș găsi un om cu care să mă înțeleg 100%, probabil. Eu sunt o persoană foarte ciufută la mine acasă. Am tabieturile mele. Îmi place să fie lucrurile într-un anume fel.

E o chestie de compatibilitate. Probabil, nu știu, nu m-am gândit la asta. Am alte planuri. M-am măritat de atâțea ori încât mi-e lehamite. Una care nu s-a măritat, își dorește asta. Eu m-am măritat de mult prea multe ori la starea civilă. E mai mult o bătaie de cap. Nu cred că un act unește două persoane’, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Star Matinal, de la Antena Stars.

S-a despărțit cu scandal de Silviu Prigoană

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au avut o relație cu năbădăi. Cei doi s-au războit prin tribunale ani la rând pentru custodia celor doi băieți pe care îi au împreună, Eduard Gabriel și Maximus Prigoană. În 2019, bruneta a pierdut lupta pentru custodia micuților, iar domiciliul acestora a fost mutat la tată.

citește și...