De ce nu s-a mai căsătorit Ovidiu Lipan ”Țăndărică”. ”Cumva, actul ăla de multe ori strică”

03.01.2022, 14:37
De ce nu s-a mai căsătorit Ovidiu Lipan ”Țăndărică”. ”Cumva, actul ăla de multe ori strică”
De ce nu s-a mai căsătorit Ovidiu Lipan ”Țăndărică”. ” Cumva, actul ăla de multe ori strică”

Ovidiu Lipan, zis Țăndărică, în vârstă de 68 de ani, a dat detalii din viața sa sentimentală în cadrul unui interviu. Țăndărică, fostul baterist al legendarei trupe Phoenix, a mărturisit, printre altele, care este mptivul pentru care nu s-a mai căsătorit. ”Cumva, actul ăla de multe ori strică”, a declarat artistul.

Ovidiu Lipan, fostul baterist al legendarei trupe Phoenix, a fost căsătorit cu o nemțoaică pe nume Sabina și are un băiat, Alexander. Fiul artistului locuiește în Germania. De 18 ani, Țăndărică are o relație cu o avocată pe care a cunoscut-o în anul 2004.

Ovidiu Lipan Țîndărică a făcut dezvăluiri din viața sa personală și profesională într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars. printre altele, artistul a explicat și care a fost motivul pentru care nu s-a mai căsătorit.

De ce nu s-a mai căsătorit Ovidiu Lipan ”Țăndărică”. ”Sunt oameni care au trăit foarte mulți ani împreună fără să fie hârtia aceea semnată”

„Asta cu căsătoria este relativă, cu hârtia asta. Sunt oameni care au trăit foarte mulți ani împreună fără să fie hârtia aceea semnată, e mult mai profundă și mai autentică toată legătura, are viață în ea. Cumva, actul ăla de multe ori strică”, a spus Ovidiu Lipan, potrivit spynews.ro.

În cadrul aceluiași interviu, Ovidiu Lipan Țăndărică a povestit și cum a reacționat tatăl său când artistul a ales să facă muzică. Tatăl lui Ovidiu Lipan Țăndărică își dorea ca acesta să studieze Medicina.

„Aveam vreo 13 – 14 ani și aveam o tobiță cu care repetam. Prima palmă pe care a primit-o atunci a fost. El voia să fac Medicină. (…) Eu i-am spus atunci: ”Pentru că mi-ai dat palma asta acum o să-ți demonstrez că eu cu instrumentul ăsta o să-mi fac drumul meu în viață”. Eram atât de pasionat de muzică încât nu mai vedeam nimic în jurul meu”, a mai dezvăluit artistul, conform sursei mai sus-menționate.

„Ceva a ars mai puternic în mine să demonstrez că ce am ales să fac în viață m-a propulsat și că asta a fost menirea mea. Dumnezeu a spus ”Tu trebuie să faci asta””, a încheiat acesta.

 

citește și...