De ce nu s-a căsătorit Roxana Nemeș până acum! Motivul pentru care nu a mai avut loc fericitul eveniment

17.05.2021, 12:07
De ce nu s-a căsătorit Roxana Nemeș până acum! Motivul pentru care nu a mai avut loc fericitul eveniment
De ce nu s-a căsătorit Roxana Nemeș până acum! Motivul pentru care nu a mai avut loc fericitul eveniment

Luni dimineață, 17 mai, Roxana Nemeș a fost prezentă în platoul de la Neatza cu Răzvan și Dani, unde a oferit detalii despre planurile sale de viitor. Momentan, artista a mărturisit că nu se grăbește să se mărite, deși a primit inelul de logodnă de ceva timp. 

Roxana Nemeș s-a întors recent din Republica Dominicană, unde a participat la competiția Survivor România. Ea a fost invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, unde a cântat cea mai recentă piesă a ei, dar a vorbit și despre nunta cu omul de afaceri Călin Hagima.

De ce nu s-a căsătorit Roxana Nemeș până acum

”Am ajuns la o împacare cu mine, sunt mai pe chill. Dupa atatia ani de munca, toate experiemtele te ajuta sa te regasesti, sa te impaci cu tine. Nu am facut nunta, nu am facut covid, m-am si vaccinat. M-am ferit, nu ma mai stresez. O sa fac nunta, astept evenimentele eu. O sa vina vara asta, cred, și nunta, dar nu ma stresez prea tare. Acum incerc sa ma readaptez, vreau sa fac si treaba, am nevoie si de o vacanta, dar sunt foarte incantata pentru tot, piesa o aveam pregatita dinainte sa plec in Dominicana”, a mărturisit Roxana Nemeș la Neatza cu Răzvan și Dani.

Roxana Nemeș formează un cuplu de mulți ani cu omul de afaceri Călin Hagima. Solista a fost cerută de soție în urmă cu un an, în fața unui magazin din centrul Bucureștiului.

„Nimic nu e întâmplător. Şi acum am emoţii, deşi se împlineşte o lună de atunci. Toată lumea mă întreba când mă mărit, dar barza vine când vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viaţă, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul. Ne-am bucurat de moment şi suntem în extaz. Îl iubesc de mulţi ani, cumva e un pas important. Când Dumnezeu ne va da un copil, e important ca micuțul să aibă o familie”, spunea Roxana Nemeş la vremea respectivă.

citește și...