De ce nu poartă Lavinia Pîrva verigheta. ”Nu simt nevoia să mă justific pentru aceste lucruri”

05.12.2020, 10:42
De ce nu poartă Lavinia Pîrva verigheta. ”Nu simt nevoia să mă justific pentru aceste lucruri”
De ce nu poartă Lavinia Pîrva verigheta. ”Nu simt nevoia să mă justific pentru aceste lucruri”

Cântăreața Lavinia Pîrva a explicat care este motivul pentru care nu poartă verighetă.

Lavinia Pîrva, partenera de viață a lui Ștefan Bănică Junior, a mărturisit care este motivul pentru care nu poartă verigheta. Ea susține că nu obișnuiește să poarte accesorii.

„Eu n-am mai purtat verigheta de mult timp. Nu e ceva nou! Ștefan are multe inele și atunci poartă și verigheta. Eu nu prea port accesorii în general. Verigheta e în sufletul nostru. Nu simt nevoia să mă justific pentru aceste lucruri. Nu divorțez, sunt foarte bine! O am acasă, o port din când în când, dar nu tot timpul. O iubesc, o ador. E un simbol. Important este să fie bine în familie, să fie armonie. Verigheta și inelul de logodnă sunt doar așa …”, a declarat recent Lavinia Pîrva la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena 1, citată de revista Unica.

Ștefan Bănică Junior, un tată împlinit

Ștefan Bănică Junior a făcut declarații emoționante despre cei trei copii pe care îi are. Artistul este foarte mândru de moștenitorii săi.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Șefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru. Ștefan Bănică se declară un tată împlinit. Este foarte mândru de cei trei copiii ai săi. În plus, artistul a explicat că actuala sa parteneră de viață, Lavinia Pîrva, are o relațuie foarte bună cu copiii lui cei mari.

„Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă”, a declarat Ștefan Bănică Junior recent.

citește și...