De ce nu poartă Catinca Roman doliu după moartea tatălui său. ”Mi-a interzis acest lucru”

23.10.2022, 12:02
De ce nu poartă Catinca Roman doliu după moartea tatălui său. ”Mi-a interzis acest lucru”
De ce nu poartă Catinca Roman doliu după moartea tatălui să

Catinca Roman, în vârstă de 55 de ani, a trecut printr-o mare suferință în luna septembrie a acestui an, când tatăl său, Iosif Zilahy, a încetat din viață. Vedeta a mărturisit că nu poartă doliu după moartea tatălui său pentru că acesta i-a intezis acest lucru, da și să îi facă pomeni. ”Mi-a interzis acest lucru”, a explicat aceasta.

Catinca Roman a trecut printr-o tragedie luna trecută. În data de 20 septembrie 2022, tatăl Catincăi Roman, Iosif Zilahy, a încetat din viață la vârsta de 90 de ani.

Mioara Roman și Iosif Zilahy au fost căsătoriți timp de 12 ani, din mariajul lor rezultând o fiică, Catinca. Catinca Roman este mama unei fete care se numește Calina. Vedeta a decis, în urmă cu peste 20 de ani, să aducă pe lume copilul fără a fi căsătorită. Mioara Roman avea 19 ani când s-a îndrăgostit de Iosif Zilahy, care la acea vreme avea 27 de ani.  S-au cunoscut la sala de scrimă. Deși au ajuns la separare, Mioara Roman și Iosif Zilahy au rămas în relații foarte bune. Acesta i-a fost alături Mioarei Roman atât când aceasta a fost părăsită de Petre Roman, dar și ori de câte ori vedeta a avut probleme de sănătate.

De ce nu poartă Catinca Roman doliu după moartea tatălui său. ”A zis că nu vrea să port doliu sau să fac pomeni și alte lucruri de genul acesta”

Catinca Roman nu poartă doliu după moartea tatălui său și a explicat, pentru click.ro, care este motivul: ”Nu port doliu pentru că tata mi -a interzis acest lucru. A zis că el a avut o viață frumoasă, plină, cu rezultate profesionale și cu fericire pe plan personal. A zis că nu vrea să port doliu sau să fac pomeni și alte lucruri de genul acesta. El m-a zis sa beau doar un pahar în cinstea lui!”.

„Încă nu am trecut peste moartea tatălui, chiar m-a afectat mai mult decât mă așteptam. Noi doi întodeauna am avut o relație foarte aprropiată și frumoasă. Îi simt lipsa, mi-e dor de el!”, a mai spus vedeta.

citește și...