De ce nu mai pozează Vlăduța Lupău în costum de baie. ”Mi-a zis sexy populăreasa”

15.08.2021, 14:48
De ce nu mai pozează Vlăduța Lupău în costum de baie. ”Mi-a zis sexy populăreasa”
De ce nu mai pozează Vlăduța Lupău în costum de baie. ”Mi-a zis sexy populăreasa”

Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău, în vârstă de 30 de ani, are un trup foarte armonios și o siluetă impecabilă. Cu toate acestea, vedeta nu mai vrea să-și arate formele în costum de baie. Artista a explicat care esrte motivul pentru care nu își mai dorește să se afișeze în mediul online sumar îmbrăcată.

Deși arată foarte bine, interpreeta de muzică populară Vlăduța Lupău nu mai vrea să pozeze în costum de baie.

Pe Instastory, artista a dezvăluit motivul pentru care nu vrea să fie surprinsă într-o astfel de ipostază.


De ce nu mai pozează Vlăduța Lupău în costum de baie. ”Am evitat”

Vlăduța Lupău a explicat că a evitat să mai pozeze în costum de baie după ce a fost numită în presă ”sexy populăreasa”.

”M-a luat presa și mi-a zis sexy populăreasa și de atunci am evitat să mai pozez în costum de baie, nu e ca și cum nu arăt bine, dar n-am mai postat”, a spus cântăreața, citată de protv.ro.

Ce studii are Vlăduța Lupău și cum au reacționat părinții ei când a ales cariera muzicală

Vlăduța Lupău a terminat Facultatea de Medicină Veterinară, în urmă cu cinci ani. Artista nu a profesat în domeniul pentru care s-a pregătit în facultate și a ales cariera muzicală. „Când am văzut că lumea mă cheamă, mă cheamă… am zis: ”băi, oamenii aceștia chiar mă iubesc…”.  Și am zis: las deoparte medicina și văd eu dacă îi vine vremea… deși cred că nu-i vine. Lasă că e mama medic veterinar, tata, fratele. E tradiție de familie. Tata are fermă, eu am câine. Da e câine de curte, nu am timp ca să îl iau cu mine în mașină sau poșetă, nu-i cazul”, a spus ea la o emisiune de televiziune.

Interpreta a dezvăluit și cum au reacționat părinții săi în momentul în care ea a decis să se dedice muzicii: „N-au fost foarte fericiți, îți spun sincer. Bunica mea, unchii mei, mama, tata au zis ce ”lai lai la ?”. Și apoi au zis lasă că nu mai mergi mult (nr. la evenimente), lasă că drumurile te omoară, că nopțile…”.

Vlăduța Lupău, despre nunta cu Adrian Rus

Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au putut organiza nunta așa cum și-ar fi dorit.

„Noi suntem căsătoriți, dar petrecerea aia pe care o așteptăm și ne-o dorim… nu am reușit. Nu am fixat o altă dată pentru că până nu suntem convinși că se poate să vină toți prietenii noștri, să fim într-un număr mare așa cum ne dorim. Fără reguli sau să ne fie frică. Eu tot așa mă uitam pe listă și tot mai tăiam, că nu îi cunosc, fie prieteni de-ai părinților, fie de la socri. Cum să mă distrez eu la nuntă cu ei? Nu aș vrea nici să fie exagerat”, a explicat Vlăduța Lupău.

citește și...