De ce nu mai poartă Andreea Esca verigheta. Prezentatoarea tv a explicat care sunt motivele

23.06.2020, 12:47
De ce nu mai poartă Andreea Esca verigheta. Prezentatoarea tv a explicat care sunt motivele
De ce nu mai poartă Andreea Esca verigheta. Prezentatoarea tv a explicat care sunt motivele

Săptămâna trecută, Andreea Esca a organizat o mică petrecere în aer liber, cu ocazia lansării numărului 15 al revistei A-list. Prezentatoarea tv a ținut cont de toate restricțiile impuse de autorități în starea de alertă.

Ea nu a fost singură, ci alături de fiica ei, Alexia Eram, dar și de soțul său, Alexandre Eram, care s-a ocupat de realizarea fotografiilor.

Ca deobicei, vedeta tv a făcut și unele dezvăluiri din viața personală. Cei mai mulți au fost curioși de ce Andreea Esca nu mai poartă verighetă.

Andreea Esca nu mai poartă verigheta

Vedeta de la PRO TV a explicat că și-a scos-o de pe deget pentru a reuși să păstreze igiena în mod corespunzător

„Încă nu mi-am pus înapoi verigheta pe deget, nu am nici un fel de bijuterie pe mâini, ca să nu le scot şi să le pun toată ziua”, a declarat Andreea Esca, potrivit click.ro.

Andreea Esca și omul de afaceri, Alexandre Eram, au sărbătorit recent 20 de ani de mariaj. Cei doi au avut o nuntă ca în povești, iar părinți spirituali le-au fost Ana și George Copos. Au împreună doi copii, Alexia și Aris.

Ce a făcut în perioada de autoizolare

În plus, aceasta a precizat că a stat departe de părinții săi, pe care nu i-a putut vedea o perioadă îndelungată.

‘Mă bucur că a ieşit bine evenimentul, că nu a plouat. În perioada de izolare am avut mare noroc că jurnalul s-a ţinut în continuare, deci practic programul meu nu a fost foarte schimbat, doar că nu m-am mai întâlnit cu aceiaşi colegi în fiecare zi. A fost greu, pentru că nu eşti obişnuit să nu fii alături de cei dragi, fizic vorbind. 

Am fost departe de părinţi pe care nu i-am văzut o perioadă. Dar ne-am văzut de ziua mamei, între timp a fost bine că am putut să ne întâlnim. Consider că am învăţat şi multe lucruri noi datorită sau din cauza acestei situaţii’, a mai spus prezentatoarea de la PRO TV.

citește și...