De ce nu mai iese Dorian Popa în cluburi. Care este motivul

10.08.2021, 15:21
De ce nu mai iese Dorian Popa în cluburi. Care este motivul
De ce nu mai iese Dorian Popa în cluburi. Care este motivul

Cântărețul Dorian Popa, în vârstă de 33 de ani, a mărturisit că nu mai este atras de ieșirile în cluburi, așa cum se întâmpla altădată. Acesta a explicat, într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, și care este motivul pentru care preferă mai degrabă să iasă cu prietenii la terasă sau restaurant.

De curând, artistul Dorian Popa a împlinit 33 de ani și a ieșit să petreacă în club cu prietenii. Cântărețul a mărturisit că și-a dat seama că nu se mai simte la fel de bine în club ca altădată.

Dorian Popa a explicat, la Antena Stars, care este motivul pentru care nu mai vrea să meargă în cluburi, ci preferă să se relaxeze în compania prietenilor la o terasă sau la restaurant.

De ce nu mai iese Dorian Popa în cluburi. ”Am devenit mai mari fani ai liniștii”

”Am ieșit cu niște prieteni destul de apropiați, am zis să încercăm să mai ieșim și noi că poate să nu îmbătrânim prea devreme, însă am fost plăcut surprins să-mi dau seama că nu prea mă mai regăsesc în atmosfera de club. Într-adevăr acolo era foarte frumos, dar noi am devenit mai mari fani ai liniștii, ca să zic așa”, a explicat Dorian Popa, potrivit spynews.ro.

”Am preferat să ne retragem undeva pe la ora 10 și ne-am dus în port să mâncăm o mâncărică bună, să ne putem auzi, să putem sta la discuții, dar fiecare își găsește fericirea unde se simte bine”, a adăugat artistul.

Ce spunea Dorian Popa despre câștigurile sale din online

Dorian Popa, în vârstă de 33 de ani, este în prezent unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi. În urmă cu ceva timp, la podcastul “ Acasă la Cătălin Măruță”, artistul a vorbit despre câștigurile sale din online. “ Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fiu cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a detaliat Dorian Popa.

Câinele lui Dorian Popa, Cheluțu, i-a adus 150.000 de euro. ”Mi-e frică să nu mi-l fure cineva , să nu pățesc ca Lady Gaga . Eu sunt bodyguardul lui. A câștigat 150.000 de euro până acum. Chelutzu e prințul casei, are halat Versace”, a mai spus Dorian Popa.

citește și...