De ce nu mai este Viviana Sposub în echipa emisiunii ‘Vorbește lumea’. Pretențiile uriașe pe care le-a avut iubita lui George Burcea

30.05.2021, 11:48
De ce nu mai este Viviana Sposub în echipa emisiunii 'Vorbește lumea'. Pretențiile uriașe pe care le-a avut iubita lui George Burcea

Din vara lui 2019, Viviana Sposub a fost cooptată în echipa „Vorbește Lumea”, acolo unde a prezentat rubrica meteo. În 2020, șatena a participat la show-ul „Ferma. Orășeni versus săteni”, iar după ce a părăsit competiția, aceasta nu a mai revenit în emisiunea de pe Pro TV. 

Mulți s-au întrebat de ce iubita lui George Burcea nu mai apare la tv. Conform Impact.ro, aceasta ar fi avut pretenții uriașe, care nu au fost deloc pe placul șefilor de la Pro TV.

Viviana Sposub, pusă pe liber de la ‘Vorbește lumea’

Viviana Sposub ar fi cerut un salariu mai mare, dar și timp liber mai mult pe care să îl petreacă cu George Burcea. Din păcate, unii șefi nici nu au dorit să ia în considerare cerințele șatenei, așa că au decis să o pună pe liber.

La scurt timp, Viviana Sposub a fost înlocuită la emisiunea ‘Vorbește lumea’ de Francesca.

“De astăzi ne mărim echipa. E vremea să o primim în viaţa noastră pe Francisca. Bine ai venit! Noua noastră colegă! Tu ne vei ţine la curent cu datele despre vreme”, spunea Cove după ce Viviana Sposub nu a mai apărut la emisiune.

Se iubește cu fostul soț al Andreei Bălan

Viviana Sposub trăiește în prezent o poveste de dragoste cu actorul George Burcea, pe care l-a cunoscut pe perioada participării la show-ul ”Ferma”, de la Pro TV.

”George este un om minunat! Am spus-o și o voi mai spune! M-a surprins plăcut felul lui de a fi, mai ales că părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună. Este muncitor, ambițios, descurcăreț. Omul ăsta chiar se pricepe la toate!

Dar, pe lângă astea, faptul că a fost atât de cald cu mine, atât de grijuliu și protector m-a făcut să văd în George mai mult decât aș vedea într-un coleg de „Fermă”. Eh, și acum să recunoaștem! E și foarte sexy!”, a declarat Viviana Sposub, într-un interviu pentru VIVA!

citește și...