De ce nu își mai dorește Dan Bittman o relație. ”Nu pot să fiu egoist în continuare”

27.03.2022, 16:30
De ce nu își mai dorește Dan Bittman o relație. ”Nu pot să fiu egoist în continuare”
De ce nu își mai dorește Dan Bittman o relație. ”Nu pot să fiu egoist în continuare”

Dan Bittman, în vârstă de 59 de ani,  și-a deschis sufletul la podcastul realizat de Mihai Morar. Solistul trupei Holograf a făcut declarații despre viața sa sentimentală și a explicat de ce nu își mai dorește să mai fie implicat într-o relație. ”Eu mi-am trăit viața. Nu pot să fiu egoist în continuare și să le-o opresc pe a lor”, a mărturisit Dan Bittman.

Dan Bittman a avut o relație de lungă durată cu Liliana Ștefan, însă cei doi au ajuns la separare. Dan Bittman și Liliana Ștefan au împreună trei băieți: Alex, Patrick și Mark. De-a lungul anilor, solistul trupei Holograf a avut relații cu femei celebre.

Prezent la podcastul ”Fain & Simplu”, realizat de Mihai Morar, Dan Bittman a vorbit deschis despre viața sa sentimentală. Acesta a mărturisit că este singur şi că nu se grăbeşte să își găsească o parteneră.

De ce nu își mai dorește Dan Bittman o relație.  ”Am început să manageriez singurătatea și sunt momente în care chiar îmi pare bine că sunt singur”

„M-am îndrăgostit foarte ușor în viață, dar acum, la vârsta asta, mai că nu știu. După ce am trecut prin atâtea și atâtea nu știu dacă îmi mai vine. Spun lucrul ăsta, nu vreau să păcălesc pe nimeni. La ce să te aștepți acum? Să zicem că ar veni o domnișoară mai tânără… Ce să le ofer? Eu mi-am trăit viața. Nu pot să fiu egoist în continuare și să le-o opresc pe a lor. Ce ar putea să fie? Un an sau doi de fericire, după aia încep să scârțâie oasele. Ca idee, nu mai am nevoie de partea asta. A, da, de cucerit hai să râdem, dar e bine să și spui pe bune”, a declarat Dan Bittman, potrivit wowbiz.ro.


„Am început să manageriez singurătatea și sunt momente în care chiar îmi pare bine că sunt singur. Am și momente în care e o furie văzând că sunt singur. Câteodată, în casă, singur, sau copiii nu vin, sau vine unul, nu vine altul, sau așa. Dar nu fac o tragedie din chestia asta. După o anumită vârstă câteodată îți place să ai timpul tău, nu depinzi de cineva… Liliana a fost femeia pentru care am și făcut copii. Noi n-am fost d-ăia: A, am rămas gravidă, ce mă fac?!. Am zis împreună să facem copil”, a completat solistul trupei Holograf.

citește și...