De ce nu au divorțat încă Mihai Mitoșeru și soția sa, Noemi

16.10.2019, 12:57
De ce nu au divorțat încă Mihai Mitoșeru și soția sa, Noemi
De ce nu au divorțat încă Mihai Mitoșeru și soția sa, Noemi

Deși Mihai Mitoșeru anunța în urmă cu o lună ca va divorța de Noemi, soția sa, cei doi nu au mers la notar pentru a oficializa despărțirea. Actorul a lămurit acest aspect și a explicat de ce nu au divorțat încă. 

După 13 ani de relație, problemele dintre Mihai Mitoșeru și soția sa, Noemi, au ajuns atât de complicate încât un divorț părea inevitabil. Anunțul a fost făcut chiar de actor, care a dezvăluit și că partenera sa de viață s-a mutat la mama ei, după o ceartă mai intensă. 

Mihai Mitoșeru și soția sa, Noemi, nu au divorțat încă

Cu toate astea, prezentatorul TV nu a mers la notar pentru a semna actele de divorț. Astfel, multă lume se întreabă dacă nu cumva cei doi și-au mai dat o șansă și au abandonat pentru moment gândul separării definitive. 

Mitoșeru a vorbit, pentru VIVA!, despre despărțire și a explicat de ce nu au divorțat încă.

„Nu am mai făcut nimic în ceea ce privește divorțul. Nu ne-am dus la notar, nu am semnat nimic. Ea este în continuare la mama ei, dar nu și-a luat decât câteva haine, restul sunt aici, acasă. În ultima vreme am mai vorbit, dar nu am decis ce facem. După o relație de 13 ani e greu să iei o decizie. Acum, știi cum e, noi am avut o ceartă, ea a plecat la mama ei, oamenii la nervi spun multe lucruri. Dar e o relație lungă și trebuie să ne gândim bine ce facem pe viitor. La un moment dat ne vom întâlni ca să vorbim, să avem o discuție serioasă despre asta. Și eu și ea muncim foarte mult, avem un program infernal, și a fost greu să gestionam și relația”, a spus Mihai. 

 

citește și...