De ce nu a mai apărut Mihai Morar la tv! A explicat motivele pentru care nu mai are contract

26.07.2020, 11:19
De ce nu a mai apărut Mihai Morar la tv! A explicat motivele pentru care nu mai are contract
De ce nu a mai apărut Mihai Morar la tv! A explicat motivele pentru care nu mai are contract

În luna aprilie, prezentatorii tv Mihai Morar și Cristi Brancu au rămas fără emisiunile lor de la Antena Stars. „Răi da’ buni” și „Agenția VIP” au fost scoase din grila de programe din cauza pandemiei de coronavirus.

Conform Cancan.ro, conducerea trustului de televiziune a suspendat activitatea mai multor angajați, printre care și Mihai Morar și Cristi Brancu. De fapt, motivul principal ar fi fost salariile foarte mari pe care le încasau.

Cei doi prezentatori au fost înștiințați prin mail în legătură cu decizia conducerii. La vremea respectivă, se zvonea că aceștia își vor relua activitatea după ce va trece pandemia de coronavirus, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

A rămas fără emisiunea de la tv

Cristi Brancu se ocupă mai mult de canalul său de YouTube, unde tratează subiecte despre lumea mondenă, iar Mihai Morar și-a continuat activitatea la Radio ZU.

Recent, Mihai Morar a explicat motivul pentru care nu a mai revenit la tv în ultima perioadă. Acesta a mărturisit că nu mai are contrat cu nicio televiziune din România încă din luna aprilie și nici nu are de gând să mai semneze unul nou, ținând cont că lucrurile decurg foarte bine la Radio ZU.

“Din luna aprilie nu mai am contract cu vreo televiziune din România”, a spus Mihai Morar, în direct la radio, scrie Ciao.ro.

‘Sunt atât de relaxat în momentul acesta, pentru ca știu că am o nevasta mult mai deșteaptă decât mine emoțional și din punct de vedere al organizarii unei familii, al organizarii treburilor și fiecare își știe calitățile, ea nu calcă peste teritoriul meu, eu nu calc peste calitățile ei și atunci e armonie la noi’, a mai conchis Mihai Morar.

Și-a serbat fetița cea mică

În weekend, prezentatorul radio și soția lui, Gabriela, și-au serbat fiica cea mică, pe nume Roua. Micuța a împlinit un anișor, iar familia i-a pregătit o surpriză.

Mihai Morar mai are două două fete, gemene, pe Mara și Cezara.

’24 iulie 2019. Ora 9.24. Ora la care am primit o viață nouă, mi s-a așezat în inimă o picătură de Rouă. A trecut de atunci un an, iar picătura din inimă e acum ocean. 1 an cu Roua și de 3 ori iubire necondiționată. Sunt mai mult decât tată. Sunt binecuvânTATĂ’, a scris Mihai Morar pe rețelele de socializare.

citește și...