De ce lipsește Ioana Maria Moldovan de la pupitrul știrilor Prima TV. ”În 19 ani de presă nu mi s-a întâmplat așa ceva niciodată”

20.01.2022, 15:11
De ce lipsește Ioana Maria Moldovan de la pupitrul știrilor Prima TV. ”În 19 ani de presă nu mi s-a întâmplat așa ceva niciodată”
De ce lipsește Ioana Maria Moldovan de la pupitul știrilor Prima TV. ”În 19 ani de presă nu mi s-a întâmplat așa ceva niciodată”

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea Știrilor de noapte de la Prima TV,  nu a mai apărut de câteva zile pe micile ecrane. Vedeta a explicat care este motivul absenței sale de la pupitrul FOCUS 23:00 de la Prima TV. ”În 19 ani de presă nu mi s-a întâmplat așa ceva niciodată”, a mărturisit Ioana Maria Moldovan.

Ioana Maria Moldovan este prezentatoarea Știrilor FOCUS 23:00 de la postul de televiziune Prtima TV. De șase zile, aceasta nu a mai apărut pe micile ecrane. Vedeta a explicat, pentru click.ro, care este motivul absenței sale de la pupitul jurnalului de noapte.

Ioana Maria Moldovan se confruntă cu o problemă de sănătate. Aceasta a rămas fără voce. ”Lipsesc motivat de câteva zile de la jurnalul de știri Focus de la ora 23:00. Mai pe scurt: nu am voce … voce extrem de importantă în meseria de prezentator. Mai pe larg, însă, povestea este cam așa. Exact pe 13 ianuarie când minunea mea, Andrei-Ioan, a împlinit patru ani, eu am rămas fără glas. A fost o aniversare pe care n-am s-o uit cu siguranță niciodată!”, a spus Ioana Maria Moldovan.

De ce lipsește Ioana Maria Moldovan de la pupitrul știrilor Prima TV. ”Verdictul: laringită, una urâtă!”

”Am simțit încă de dimineață că nu am glas, dar am miros, am gust, n-am temperatură, am două teste pentru Covid negative, deci sincer nu mi-am făcut multe griji. Însă spre seară, când n-am mai putut scoate un sunet, m-am cam panicat. Eram perfectă, dar fără voce. Evident că am apelat la specialiști, n-am luat după capul meu nimic. Verdictul: laringită, una urâtă! Tratament: medicamente, vitamine, siropuri și repaus vocal total. Asta cu repausul e ceva foarte greu pentru un om care vorbește mult… Medicii vor să mai stau o perioadă pe silence (n.r. tăcere). Dar tot împreună am căzut la o înțelegere, asta pentru că tratamentele își fac efectul și am început să prind ușor glas, să mă întorc săptămâna viitoare, cu o condiție însă… vorbesc doar la jurnal, fix o oră de la 23:00 la 00:00”, a mai spus vedeta de la Prima TV.

”În 19 ani de presă nu mi s-a întâmplat așa ceva niciodată. E o lecție importantă și foarte grea pe care am primit-o de la viață, care mi-a arătat din nou că totul se poate schimba într-o secundă”, a încheiat ea.

 

citește și...