De ce l-a reclamat la Poliție Leo de la Strehaia pe Florin Salam? Motivul este unul șocant

29.07.2021, 13:58
De ce l-a reclamat la Poliție Leo de la Strehaia pe Florin Salam? Motivul este unul șocant
De ce l-a reclamat la Poliție Leo de la Strehaia pe Florin Salam? Motivul este unul șocant

Scandalurile se țin lanț în lumea mondenă! Leo de la Strehaia i-a făcut plângere la Poliție lui Florin Salam, după ce manelistul ar fi uitat să-i mai returneze un împrumut mai vechi. 

Conform Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, Florin Salam va fi nevoit să dea cu subsemnatul la Poliție. Din primele informații oferite de ”Prințul țiganilor”, el i-ar fi împrumut suma de 10.000 de euro, în urmă cu cinci ani. Din păcate, solistul nu i-ar mai fi returnat banii nici până în ziua de astăzi.

De ce l-a reclamat la Poliție Leo de la Strehaia pe Florin Salam?

Acum, Leo de la Strehaia a încercat să recupereze banii de la Florin Salam, însă nu a primit niciun răspuns. Drept urmare, bărbatul a apelat la autorități.

”Da, este adevărat! Am depus plângere la Poliție. Când el a avut nevoie, eu l-am ajutat, iar acum nici nu-mi mai răspunde la telefon, când eu am nevoie de el. Am fost lângă el, dar a uitat de mine. Ăsta e motivul pentru care i-am făcut plângere”, a mărturisit Leo de la Strehaia, pentru Cancan.

Leo de la Strehaia s-a despărțit de Dana Criminala

Anul trecut, Leo de la Strehaia dezvăluia că soția lui, Dana Criminala, l-a părăsit și a intentat divorț. ‘Prințul Țiganilor’ a mărturisit că a pus punct relației de iubire cu Dana Criminala.

Cu toate că Dana Criminala a fost cea care a introdus acțiunea de divorț, este posibil ca femeia să se fi răzgândit între timp. În plus, Leo de la Strehaia și Dana Criminala au petrecut de zor împreună în urmă cu doar câteva săptămâni, semn că au revenit la sentimente mai bune.

”Anca mea nu vrea să ne împăcăm, chiar dacă îi făceam și emisiune, îi luam mașină, îi dădeam tot ce dorea. M-am sfătuit și cu mama, cu Patroana și cu sora mea și am decis însă să merg mai departe și să fac un casting pentru o femeie care să fie nevasta mea. Așa că, pe canalul meu oficial de Youtube, asta voi face acum, voi face casting, voi aduce doritoarele să stea cu mine și cu familia mea câteva săptămâni și să vedem dacă se califică”, anunța Leo de la Strehaia, anul trecut, despre prima soție.

 

citește și...