Ce se întâmplă cu divorțul dintre Leo de la Strehaia și Dana Criminala. Asta au decis judecătorii

14.06.2021, 11:27
Ce se întâmplă cu divorțul dintre Leo de la Strehaia și Dana Criminala. Asta au decis judecătorii
Ce se întâmplă cu divorțul dintre Leo de la Strehaia și Dana Criminala. Asta au decis judecătorii

Anul trecut, Leo de la Strehaia dezvăluia că soția lui, Dana Criminala, l-a părăsit și a intentat divorț. ‘Prințul Țiganilor’ a mărturisit că a pus punct relației de iubire cu Dana Criminala. 

Zilele trecute trebuia să aibă locul procesul de divorț dintre cei doi soți, însă niciunul nu s-a prezentat la tribunal.

Conform Wowbiz, Leo de la Strehaia și Dana Criminala nici măcar nu s-au sinchisit să-și trimită avocații pentru a amâna divorțul. Din acest motiv, magistrații au luat decizia de a suspenda procesul.

Leo de la Strehaia și Dana Criminala s-au împăcat?

Cu toate că Dana Criminala a fost cea care a introdus acțiunea de divorț, este posibil ca femeia să se fi răzgândit între timp. În plus, Leo de la Strehaia și Dana Criminala au petrecut de zor împreună în urmă cu doar câteva săptămâni, semn că au revenit la sentimente mai bune.

”Anca mea nu vrea să ne împăcăm, chiar dacă îi făceam și emisiune, îi luam mașină, îi dădeam tot ce dorea. M-am sfătuit și cu mama, cu Patroana și cu sora mea și am decis însă să merg mai departe și să fac un casting pentru o femeie care să fie nevasta mea. Așa că, pe canalul meu oficial de Youtube, asta voi face acum, voi face casting, voi aduce doritoarele să stea cu mine și cu familia mea câteva săptămâni și să vedem dacă se califică”, anunța Leo de la Strehaia, anul trecut, despre prima soție.

A acuzat-o că i-a luat banii

‘Banii sunt de la mine, din ultimii ani, i-a strâns și și-a făcut casă. Acum stă cu toate animăluțele lor, din ce înțeleg. E clar, nu e loc de împăcare între mine și ea, sigur divorțăm acum, nu avem altă variantă. O să văd dacă mă pot împăca cu Anca, cine știe, poate ea o să vrea… Eu, totuși, trebuie să am o femeie pe lângă mine’, a declarat Leo de la Strehaia pentru Wowbiz, extrem de supărat.

Dana Criminala mărturisea că este o fire căreia îi place adevărul, în timp ce Leo de la Strehaia se hrănește su scandaluri și „circ”.

‘Căsătoria mea cu Leo e pe punctul de a se încheia. Am fost căsătoriți din 2015, dar am înaintat divorțul la un cabinet notarial. Urmează să fie și el înștiințat, am considerat că așa e mai bine pentru mine. Nu voi spune motivele, sunt lucruri personale’, povestea bruneta pentru cancan.ro.

citește și...