FOTO & VIDEO / Actrița de telenovele Gabriela Spanic, implicată într-un proiect alături de un român. Participă la ””Dancing with the stars” din Ungaria

16.09.2020, 12:19
FOTO & VIDEO / Actrița de telenovele Gabriela Spanic, implicată într-un proiect alături de un român. Participă la ”Dancing with the stars din Ungaria
FOTO / Actrița de telenovele Gabriela Spanic, implicată într-un proiect alături de un român. Participă la ”"Dancing with the stars" din Ungaria

Gabriela Spanic, una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele din America latină, este implicată într-un proiect de televiziune alături de un dansator român.

Gabriela Spanic dansează alături de un român în cadrul show-ului de televiziune “Dancing with the stars” din Ungaria, relatează protv.ro.

Andrei Mangra este românul care-i va fi partener timp de luni bune Gabrielei Spanic, în cadrul show-ul de televiziune “Dancing with the stars”.

Andrei Mangra are 27 de ani și în anul 2017 a participat la show-ul ”Uite cine dansează”, unde a avut-o ca parteneră pe Roxana Ionescu.

Andrei Mangra a câștigat locuri importante la competiții internaționale, a dansat la Los Angeles pentru o companie americană și a reprezentat Germania la diferite concursuri.

Anunțul despre proiectul pe care îl are cu Gabriela Spanic în Ungaria a fost făcut de Andrei pe contuul său de pe o rețea de socializare.

 

View this post on Instagram

 

Sziasztok! ? Dancing With The Stars! Coming soon … only on @tv2official ! #dancingwiththestars #tv2 #mindenkitancol

A post shared by Andrei Mangra (@andreimangra) on

Cine este Gabriela Spanic

Gabriela Spanic este una dintre cele mai cunoscute vedete de telenovele din Amnerica Latina. Aceasta a câștigat, în 1992, titlul de Miss Venezuela, lucru care i-a deschis poartă spre lumea actoriei. Rolurile importante care au făcut-o celebră în toată lumea au fost cele din telenovelele „Stăpâna” și din „Uzurpatoarea”, unde a avut dublu rol. Actrița Gabriela Spanic a fost în urmă cu mai mulți ani victima unei tentative de asasinat. Ea a fost otrăvită de fosta ei asistentă personală, Maria Celeste Fernandez. Atunci au avut de suferit atât diva, cât şi fiul ei, Gabo, şi mama, toţi rămânând cu sechele grave ale intoxicaţiei cu sulfat de amoniu.

Ultima telenovelă în care Gabriela Spanic a jucat a fost „Suflet de gheață”, pentru care a filmat până în anul 2013.

citește și...