De ce este luna decembrie specială pentru Andreea Marin. ”Este una plină de bucurii”

03.12.2022, 15:38
De ce este luna decembrie specială pentru Andreea Marin. ”Este una plină de bucurii”
De ce este luna decembrie specială pentru Andreea Marin

Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, a fost prezentă în platoul emsiunii moderate de Cătălin Măruță la postul de televiziune Pro TV unde a explicat de ce luna decembrie are o semnificație cu totul aparte pentru ea și familia sa. ”Pentru mine, pentru familia mea, luna decembrie este una plină de bucurii”, a mărturisit fosta zână a surprizelor.

Andreea Marin se poate lăuda cu o carieră impresionantă în televiziune. Una dintre cele mai de succes emisiuni pe care aceasta le-a realizat a fost ”Surprize, surprize”, de la Televiziunea Națională. În plan personal, Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj.

În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

De ce este luna decembrie specială pentru Andreea Marin. ”Ea trebuia să se nască pe ziua mea, dar am dansat și a venit cu o săptămâna mai devreme de când era programată de medic”

Andreea Marin a fost invitată la emisiunea ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV, unbde a mărturisit că luna decembrie are o semnificație cu totul aparte pentru ea și familia sa. Vedeta a explicat și de ce ultima lună din an este specială.
„E cumva poarta care se deschide către sărbători. Pentru mine, pentru familia mea, luna Decembrie este una plină de bucurii. Începe Sfântul Andrei, apoi Moș Nicolae, apoi e ziua Violetei, e ziua mea de naștere. Ea trebuia să se nască pe ziua mea, dar am dansat și a venit cu o săptămâna mai devreme de când era programată de medic. Apoi Crăciunul”, a declarat Andreea Marin.
citește și...