De ce a susținut-o Andreea Bănică pe Claudia Pătrășcanu în divorțul de Gabi Bădălău. ”Nu mi-am dorit niciodată”

06.01.2022, 19:19

Andreea Bănică a dezvăluit de ce a ales să o susțină pe fosta colegă de trupă în procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. ”Poate că nu îmi doream să ajung într-un astfel de proces. Nu mi-am dorit niciodată. Am simțit că are nevoie de cineva care o cunoaște”, spune vedeta

Artista a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a mărturisit motivul pentru care a ales să îi fie alături Claudiei Pătrășcanu.

Cântăreața a spus că nu și-a dorit să fie implicată în procesul de divorț. Artista a spus că empatizează cu situația Claudiei Pătrășcanu.

Andreea Bănică, mărturisiri despre divorțul Claudiei Pătrășcanu

„Poate că nu îmi doream să ajung într-un astfel de proces. Nu mi-am dorit niciodată. Am simțit că are nevoie de cineva care o cunoaște, care are curaj să spună. Îți trebuie un anumit curaj să spui asta. (…) Claudia având doi copii. Suntem mame…”, a declarat cântăreața.

Andreea Bănică este unul dintre martorii din proces. În trecut, ea a dat detalii sensibile din viața prietenei ei de dinainte de proces.

Ce spunea Andreea Bănică despre divorț

„Claudia era foarte slăbită. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simțit prost că făceam asta atunci. Știam că la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu știu cum are puterea asta’, a mărturisit Andreea Bănică, după ce a ieșit din sala de judecată.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit  pe 16 decembrie la tribunal pentru un nou termen.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se vor întâlni pentru un nou termen la tribunal

Avocata lui Gabi Bădălău a precizat  că în luna februarie cei doi se vor întâlni pentru un nou termen la tribunal.

„S-a acordat un nou termen în februarie pentru a se finaliza raportul de evaluare psihologică a copiilor și poate se soluționează o nouă cerere de strămutare formulată de doamna Bădălău”, a spus avocata lui Gabi Bădălău.

citește și...